Συμμετοχή του δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου στην έκθεση Greek Panorama

Συμμετοχή του  δήμου Ηρωικής  Νήσου Κάσου στην έκθεση  Greek Panorama

Συμμετοχή του δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου στην έκθεση Greek Panorama

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

O Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου, θα συμμετάσχει στην έκθεση “Greek Panorama”, την πρώτη έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό και τη Γαστρονομία, στο πλαίσιο της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Κάσος σε σχέση με τον εναλλακτικό τουρισμό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αύριο, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου (Ώρες: 12.00-21.00) και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου (Ώρες: 10.00-20.00) στο Ζάππειο Μέγαρο (Εθνικός Κήπος, Συμβολή Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας).

Η συμμετοχή, με τη συμβολή του συλλόγου των “Εν Ελλάδι Κασίων”, περιλαμβάνει την παρουσία σε περίπτερο, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων στους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών-παρουσιάσεων των συμμετεχόντων της έκθεσης. Η παρουσίαση του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή και ώρα 18.00-18.30.

Ο τίτλος της παρουσίασης είναι: “Εναλλακτικός τουρισμός στη νήσο Κάσο: μια ολιστική προσέγγιση” από τις ομιλήτριες: Κατερίνα Χειμωνέτου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Λαογραφίας ΕΚΠΑ - Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου και την Άννα Μαυρολέων, διδάσκουσα Πολιτιστικού Τουρισμού προγραμμάτων e-learning EKΠΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμη

Έναρξη εργασιών του έργου «Πλακοστρώσεις Η.Ν. Κάσου»

Ψήφισμα για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Κάσου

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο Ευγενίδειο ίδρυμα για την Κασιώτικη Ναυτιλία

Τέσσερις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρ.Ν. Κάσου

H Kάσος τιμά τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμά της

Κάσος: Το διήμερο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού

Ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί για την Κάσο" για τον αδόκητο θάνατο συμπολίτη τους