Συμμετοχή του  δήμου Ηρωικής  Νήσου Κάσου στην έκθεση  Greek Panorama

O Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου, θα συμμετάσχει στην έκθεση “Greek Panorama”, την πρώτη έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό και τη Γαστρονομία, στο πλαίσιο της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Κάσος σε σχέση με τον εναλλακτικό τουρισμό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αύριο, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου (Ώρες: 12.00-21.00) και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου (Ώρες: 10.00-20.00) στο Ζάππειο Μέγαρο (Εθνικός Κήπος, Συμβολή Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας). 

Η συμμετοχή, με τη συμβολή του συλλόγου των “Εν Ελλάδι Κασίων”, περιλαμβάνει την παρουσία σε περίπτερο, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων στους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών-παρουσιάσεων των συμμετεχόντων της έκθεσης. Η παρουσίαση του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή και ώρα 18.00-18.30.

Ο τίτλος της παρουσίασης είναι: “Εναλλακτικός τουρισμός στη νήσο Κάσο: μια ολιστική προσέγγιση” από τις ομιλήτριες: Κατερίνα Χειμωνέτου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Λαογραφίας ΕΚΠΑ - Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου και την Άννα Μαυρολέων, διδάσκουσα Πολιτιστικού Τουρισμού προγραμμάτων e-learning EKΠΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.