ΑΕ Κατταβιάς: «Ζητούμε εξαίρεση του Γιαννουκά»

ΑΕ Κατταβιάς: «Ζητούμε εξαίρεση του Γιαννουκά»

ΑΕ Κατταβιάς: «Ζητούμε εξαίρεση του Γιαννουκά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση της Λέρου

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση της Λέρου έχουν οι άνθρωποι της ΑΕ Κατταβιάς.

Όπως γράφαμε και χθες, το αποκορύφωμα ήταν ο καταλογισμός πέναλτι στο 82’ που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λέρου να πετύχει την ισοφάριση. Μετά τον αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Κύριοι για ακόμα μια φορά, φτάνουμε στο σημείο να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την διαιτησία μέσα από τα ΜΜΕ, διότι σε οποία παιχνίδια είχαμε παράπονα απευθυνθήκαμε στα αρμόδια όργανα χωρίς όμως να εισακουστούμε.

Μετά τα «εγκλήματα» της κ. Φρατζοπούλου σε περασμένο παιχνίδι όπου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, φτάσαμε στο σημερινό παιχνίδι με την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Γιαννουκά, ο οποίος έδειξε τι σκοπούς είχε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Η διαιτησία του ήταν με δυο μέτρα και δυο σταθμά καθώς γέμισε τους παίχτες μας με αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες.

- Ανύπαρκτο φάουλ το οποίο υπέδειξε προς έκπληξη όλων ο πρώτος βοηθός κ. Χατζημανώλης από το οποίο και προήλθε το πέναλτι-εφεύρεση του κ. Γιαννουκά.

- Η συμπεριφορά του διαιτητή ήταν ειρωνική και προκλητική με αποκορύφωμα τον διάλογο που άνοιξε με ποδοσφαιριστή μας με φράσεις που δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια.
Κύριοι του ΤΟΔ, μείναμε στις ομάδες 3-4 ρομαντικοί παράγοντες που παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση των ομάδων μας. Μην τους διώξετε και αυτούς.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κύριοι απέναντί σας ζητώντας το αυτονόητο, διαιτησίες 50-50.
Θέλουμε να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές. Είναι η πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια στη διοίκηση της Α.Ε Κατταβιάς που ζητάμε εξαίρεση διαιτητή από τα παιχνίδια μας».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού