Άρης Αρχαγγέλου: Χωρίς Αμανατίδη στ’ Αφάντου

Χωρίς τον Χρήστο Αμανατίδη στη σύνθεση του θα παραταχθεί ο Άρης Αρχαγγέλου στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο παίκτης έχει δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθόλου καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας. Έτσι δεν υπολογίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πέτρος και Νίκος Δημητριάδης οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν εκτός Ρόδου για προσωπικούς λόγους.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι»
Μιλώντας για την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΑΕΡΑ Γιώργος Σάββενας, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Και ο ΑΕΡΑ έχει μια καλή ομάδα, όπως όμως και εμείς. Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη ημέρα,  πιστεύω ότι θα μπορέσει να κερδίσει. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ορισμένες απώλειες και επειδή το ρόστερ μας δεν είναι μεγάλο, καμιά φορά μας επηρεάζει. Δεν έχουμε αγωνιστικό θέμα πάντως. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Η ομάδα με εξαίρεση τον αγώνα με τον Φοίβο, σε όλα τα άλλα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό».