Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Olympia”

Εκπαιδευτική επίσκεψη  στο κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Olympia”

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Olympia”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 662 ΦΟΡΕΣ

Την Τετάρτη 06/11/19 οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας «Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων» του 1ου ΕΚ/1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Olympia».

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του κρουαζιερόπλοιου από τον κο Νικόλα Σπυράκη (Assistant Cruise Director) και για τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών, από τον κο Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου (Hotel Manager).
Η εκπαιδευτική επίσκεψη διοργανώθηκε από το πρακτορείο «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΙΚΕ», το οποίο πρακτορεύεται κρουαζιερόπλοια.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΚ ΡΟΔΟΥ κος Κλαδογένης Δημήτρης και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί κ.κ. Παπαδούλη Μαίρη και Σακή Στέλλα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους κ.κ. Γεωργιάδη Παύλο, Καμπουράκη Ρ. και Πολυταρίδη Κ. που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης καθώς και στην έκδοση των σχετικών αδειών. Επίσης ευχαριστούμε τους ανωτέρω υπεύθυνους στο «Celestyal Olympia» για την ξενάγηση και τη φιλόξενη υποδοχή που μας παρείχαν.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 1ου ΕΚ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern