Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία!

Διαγόρας: Αναχωρεί  με αισιοδοξία!

Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Με αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν αύριο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αναχωρούν σήμερα το απόγευμα για την πρωτεύουσα οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρωί, θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο. Αμέσως μετά ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα συμμετάσχουν στην αποστολή. Μέσα σε αυτή αναμένεται να είναι κανονικά ο Στάθης Προβατίδης που όπως γράφαμε και χθες έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο μιας και ο αντίπαλος διανύει κατά τα φαινόμενα περίοδο φόρμας και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Παραδοσιακά τα παιχνίδια με τη συγκεκριμένη ομάδα μέσα στη Νεάπολη είναι δύσκολα για τον Διαγόρα οι παίκτες του οποίου όμως νιώθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάρουν το «διπλό», καλύπτοντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»