Προέγκριση δημοπράτησης έργου για την ύδρευση Ιαλυσού

Προέγκριση δημοπράτησης  έργου για την ύδρευση Ιαλυσού

Προέγκριση δημοπράτησης έργου για την ύδρευση Ιαλυσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», και της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προέβη στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου “Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Ιαλυσού Δήμου Ρόδου”.

Ειδικότερα, η ΕΥΔ ενέκρινε τα τεύχη διακήρυξης και τη διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί το εν λόγω έργο, το οποίο αφορά στην υλοποίηση όλων των απαιτούμενων έργων για την εξασφάλιση της υδροδότησης στην περιοχή της Ιαλυσού από το Φράγμα Γαδουρά, μέσω του δικτύου ύδρευσης της πόλεως Ρόδου.

Περιλαμβάνει δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους περίπου 5.200 μέτρων και αναβαθμισμένο αντλιοστάσιο για την αποδοτικότερη και ορθολογικότερη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.590.000,00 €.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου