Τέλος Νοεμβρίου η συνέλευση καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης

Λύσεις στα προβλήματα της Μεσαιωνικής Πόλης θα αναζητηθούν στη γενική συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Νοεμβρίου.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον Sky Ρόδου η εκπρόσωπος τύπου του Σωματείου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης κ. Μαρία Αγγέλου, αναφέρονται ότι θα καταθέσουμε προτάσεις για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην Μεσαιωνική Πόλη.
«Πρέπει να έχουμε  ένα όραμα για την περιοχή. Η Μεσαιωνική Πόλη για τους πελάτες μας είναι καλώς ή κακώς ένα παζάρι . Το θέμα είναι η καλαισθησία του. Δεν θα εμποδίσουμε τη λειτουργία των καταστημάτων» , είπε η κ. Αγγέλου

«Άλλο πράγμα η διακόσμηση των καταστημάτων και άλλοι η διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων. ΄Ηρθαμε σε επαφή με τη νέα δημοτική αρχή. Ζητήσαμε να μπει τάξη  στην περιοχή. Εμείς ετοιμάζουμε τη γενική συνέλευση  του σωματείου όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα.  Και ο τρόπος προβολής της περιοχής», τόνισε η κ. Αγγέλου.
Όσο για την κίνηση αυτή την εποχή κ. Αγγέλου τόνισε πως υπάρχει μόνο όταν καταπλέουν κρουαζιερόπλοια στο τουριστικό λιμάνι.
«Είναι μια καλή ευκαιρία για επέκταση της σεζόν», τόνισε.

Όσο για τα αποτελέσματα της σεζόν η κ. Αγγέλου τόνισε πως δεν ήταν και τόσο αποδοτική σε έσοδα όσο θα περίμεναν οι επιχειρηματίες της Μεσαιωνικής Πόλης.
«Ήταν πολλοί οι λόγοι που επηρέασαν τη φετινή σεζόν για την Μεσαιωνική Πόλη . Τα έσοδα δεν ήταν τα αναμενόμενα», είπε.