Δυναμικό μάρκετινγκ απο τη ΔΕΡΜΑΕ με προτεραιότητα την Καλλιθέα

Δυναμικό μάρκετινγκ απο τη ΔΕΡΜΑΕ με προτεραιότητα την Καλλιθέα

Δυναμικό μάρκετινγκ απο τη ΔΕΡΜΑΕ με προτεραιότητα την Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικό αναμένεται να είναι το μάρκετινγκ από τη ΔΕΡΜΑΕ, για την ερχόμενη σεζόν, στα πιο εμβληματικά υποκαταστήματά της, με στόχο βέβαια την αύξηση των εσόδων.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχθές το απόγευμα, και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην οργάνωση και την προώθηση των υποκαταστημάτων της και ειδικά βέβαια του Μνημείου των «Πηγών Καλλιθέας» και της Κοιλάδας των Πεταλούδων.

Μάλιστα, όπως είπε ο Πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Γιάννης Ιατρίδης, αυτή την περίοδο ετοιμάζουν διαφημιστικά φυλλάδια τα οποία θα μοιράσουν σε ξενοδοχεία και γενικά σε τουριστικές επιχειρήσεις για τη διαφήμιση αυτών των εμβληματικών αξιοθέατων της Ρόδου, με τη συνδρομή χορηγών.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Δευτέρας, καταρχήν, ξεκινάει η μεγάλη εργολαβία, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, στην Κοιλάδα των Πεταλούδων όπου θα γίνει μία πολύ μεγάλη παρέμβαση για τη συντήρησή της, την αποκατάσταση φθορών και γενικά την αναβάθμιση της εικόνας που παρουσιάζει.

Συντηρήσεις, όμως, ετοιμάζονται και για άλλα κτήρια υποκαταστημάτων της Εταιρείας και αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τους φακέλους για τη νομιμοποίηση κτισμάτων, κάτι που, όπως έχει τονίσει και ο κ. Ιατρίδης από την πρώτη στιγμή, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν στα σχέδιά τους.

«Αγκάθι» παραμένει το θέμα των κατασκηνώσεων καθώς εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτισμάτων και ο κ. Ιατρίδης αναμένεται να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες