Ρόδος: Δεν είναι σίγουρος ο Γιόνδης

Ρόδος: Δεν είναι σίγουρος ο Γιόνδης

Ρόδος: Δεν είναι σίγουρος ο Γιόνδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Προπονείται αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπορέσει να αγωνιστεί

Μπορεί ο Γιόνδης να επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρόδου όπως γράφαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ωστόσο η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Και αυτό διότι ο έμπειρος επιθετικός δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την τενοντίτιδα και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αυτό. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τους παίκτες να «δουλεύουν» αρκετά πάνω στον τομέα της τακτικής.

Ο Αλιάγας «σφυρίζει» στο Μενίδι
Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου θα είναι ο Αριστείδης Αλιάγας από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και «βοηθοί» του οι Παύλος Παπαδόπουλος (Κιλκίς) και Μπάμπης Χλεμπογιάννης από την Φωκίδα. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Παναγιώτης Αργυρός από την Αθήνα.

Έκπτωση στα «διαρκείας» λόγω… Black Friday!
Στο μεταξύ, ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως θα κάνει έκπτωση στα «διαρκείας» λόγω της Black Friday εξέδωσε χθες η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά:
«Ανακοινώνουμε πως για την ερχόμενη Παρασκευή 22/11 ισχύουν μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας κατά 50 τοις εκατό. Η Black Friday δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια για την Θύρα 1 (σκεπαστή εξέδρα) με 35 ευρώ για όλους τους αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος. Σημειώστε πως η προσφορά ισχύει με αγορές ασημί εισιτηρίων διαρκείας ως την 23η Νοεμβρίου».

Διαβάστε ακόμη

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!