Ρόδος: Δεν είναι σίγουρος ο Γιόνδης

Μπορεί ο Γιόνδης να επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρόδου όπως γράφαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ωστόσο η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Και αυτό διότι ο έμπειρος επιθετικός δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την τενοντίτιδα και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αυτό. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τους παίκτες να «δουλεύουν» αρκετά πάνω στον τομέα της τακτικής.

Ο Αλιάγας «σφυρίζει» στο Μενίδι
Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου θα είναι ο Αριστείδης Αλιάγας από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και «βοηθοί» του οι Παύλος Παπαδόπουλος (Κιλκίς) και Μπάμπης Χλεμπογιάννης από την Φωκίδα. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Παναγιώτης Αργυρός από την Αθήνα.

Έκπτωση στα «διαρκείας» λόγω… Black Friday!
Στο μεταξύ, ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως θα κάνει έκπτωση στα «διαρκείας» λόγω της Black Friday εξέδωσε χθες η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά:
«Ανακοινώνουμε πως για την ερχόμενη Παρασκευή 22/11 ισχύουν μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας κατά 50 τοις εκατό. Η Black Friday δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια για την Θύρα 1 (σκεπαστή εξέδρα) με 35 ευρώ για όλους τους αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος. Σημειώστε πως η προσφορά ισχύει με αγορές ασημί εισιτηρίων διαρκείας ως την 23η Νοεμβρίου».