Νίσυρος: Τουρίστας τσουρουφλίστηκε στο ηφαίστειο

Νίσυρος: Τουρίστας τσουρουφλίστηκε στο ηφαίστειο

Νίσυρος: Τουρίστας τσουρουφλίστηκε στο ηφαίστειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 779 ΦΟΡΕΣ

Άσχημο τέλος είχε η εκδρομή στο ηφαίστειο της Νισύρου για έναν Βρετανό τουρίστα. Ο νεαρός τρύπησε με το πόδι του λεπτή ηφαιστειακή κρούστα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί από εκεί ατμός θερμοκρασίας 165 βαθμών Κελσίου.


Ένας 22χρονος από τη Βρετανία αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί της Νισύρου με τη φίλη του και να κάνουν εκδρομή στο ηφαίστειο.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, ο άτυχος νεαρός τρύπησε με το πόδι του μία λεπτή ηφαιστειακή κρούστα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί από εκεί ατμός θερμοκρασίας 165 βαθμών Κελσίου και να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα στο πόδι του.

“Ούρλιαζα από τον πόνο”, ανέφερε ο Τόμας Γκρούντσον στη βρετανική Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ευθύνεται ο ίδιος για το ατύχημα, αλλά το τουριστικό γραφείο που τους πήγε εκδρομή στο σημείο και δεν φρόντισε να υπάρχει κανένα προστατευτικό εμπόδιο να απαγορεύει την πρόσβαση στο επικίνδυνο σημείο.

Πηγή news247.gr

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα