Τον πολιούχο της Ρόδου τίμησαν οι Ροδίτες Αθηνών-Πειραιώς

Τον πολιούχο της Ρόδου τίμησαν οι Ροδίτες Αθηνών-Πειραιώς

Τον πολιούχο της Ρόδου τίμησαν οι Ροδίτες Αθηνών-Πειραιώς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 407 ΦΟΡΕΣ

Η Ένωση Ροδίων Αθηνών – Πειραιώς και ο Υδραϊκός Σύνδεσμος Πειραιώς, συνεόρτασαν με κάθε επισημότητα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, με Αρχιερατική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς τον Νεομάρτυρα Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, Πολιούχο Ρόδου και Ύδρας.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Ακολούθησε αρτοκλασία και λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά και μικρή δεξίωση στο Ξενοδοχείο “Savoy”.

Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους οι ακόλουθοι:
ο πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, οι βουλευτές Πειραιά κ.κ. Νικόλαος Μανωλάκος, Κώστας Κατσαφάδος και Θοδωρής Δρίτσας, ο πρ. βουλευτής Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς, ο πρ Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο πρ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Αναστασόπουλος, οι Πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ. των συνδιοργανωτών Συλλόγων κα Μαρία Κορδίνα (Ένωση Ροδίων) και κα Άννα Βάρκα (Υδραϊκός Σύνδεσμος) ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, η κα Δέσποινα Μαρκαντέ, Πρόεδρος του Συλλόγου Συμαίων “ο Πανορμίτης" ο κ. Στέργος Κασέκας, Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων (ΣΑΔΝ), ο κ. Γρηγόρης Χατζηαντωνίου, ΓΓ του ΣΑΔΝ, η κα Μαρία Πέππα, Ταμίας του ΣΑΔΝ, εκπρόσωποι της Πολιτιστικής Ομάδας “Αρχιπέλαγος” ο κ. Κεχαγιόγλου, Πρόεδρος του δικτύου Μικρών Νησιών.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου