Ο δήμος Νισύρου στην πρώτη έκθεση “Greek Panorama” για τον εναλλακτικό τουρισμό

Ο δήμος Νισύρου στην πρώτη έκθεση   “Greek Panorama” για τον εναλλακτικό τουρισμό

Ο δήμος Νισύρου στην πρώτη έκθεση “Greek Panorama” για τον εναλλακτικό τουρισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Νισύρου έλαβε μέρος στην πρώτη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού με τον τίτλο “Greek Panorama” που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 15-16 του Νοέβρη. Εκπρόσωπος του Δήμου ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον τουρισμό κ. Γιάννης Τριανταφύλλου. Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Νισύρου με μια πολιτική επιλεγμένων επιλογών συμμετοχής σε εκθέσεις τουρισμού έχει κατορθώσει να ανεβάσει το επίπεδο της Νισύρου ως τουριστικού προορισμού.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών αλλά και ιδιαίτερων προορισμών από όλη την Ελλάδα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον 6.700 επισκεπτών.

Ειδικότερα, στην έκθεση πέραν της Νισύρου συμμετείχαν οι προορισμοί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Καλύμνου, ο Δήμος Ανάφης, ο Δήμος Κάσου, ο Δήμος Λέσβου, ο Δήμος Μετεώρων, ο Δήμος Χίου, ο Δήμος Σερρών, το Επιμελητήριο Λάρισας, η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κέας, και η Ένωση Επαγγελματιών Μεθάνων.
Σημαντική παρουσία είχαν επίσης με περίπτερο ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος για τον ιαματικό τουρισμό της χώρας μας που μέλος του είναι ο Δήμος Νισύρου.

Για τον αειφόρο τουρισμό αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή και παρουσία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), το οποίο ενημέρωσε κοινό και επαγγελματίες για τις ήπιες τουριστικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό