Το θέμα είναι η διαχείριση της πρώτης ήττας…

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό…

Η πρώτη ήττα του Αστέρα Παστίδας είναι γεγονός. Χρειάστηκε να περάσουν 11 αγωνιστικές προκειμένου να διακοπεί το άκρως εντυπωσιακό σερί της …παρέας του Χρυσόστομου Χάσταλη. Το 5 – 2 από τον Άρη στον Αρχάγγελο είναι μεν βαρύ (έτσι ακούγεται τουλάχιστον), ωστόσο θεωρείται φυσιολογικό υπό την έννοια του ότι ο Αστέρας θα ήταν απίθανό να …πάει τρένο και να μην χάσει ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα.


Αν και αρκετοί φίλαθλοι (όχι του Αστέρα), μέσα τους ήθελαν άλλο ένα «διπλό» ή έστω μια ισοπαλία (τον κόσμο τον εξιτάρει να υπάρχει μια ομάδα σούπερ έκπληξη, όπως και αν λέγεται αυτή), εντούτοις το ποδόσφαιρο περιλαμβάνει στο μενού του και ήττες. Και το μεγάλο ζήτημα από εδώ και πέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπαθέστατη ομάδα της Παστίδας, είναι το πώς θα διαχειριστεί την πρώτη ήττα και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Γιατί δεν θέλει και πολύ από εκεί που βρίσκεται στα …ουράνια και η ψυχολογία είναι στα ύψη, να βρεθείς ακριβώς στην απέναντι πλευρά. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι το έχει μέσα στο μυαλό του ο Χρυσόστομος Χάσταλης ο οποίος είναι πάντοτε σοβαρός και μετρημένος και γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και τα …τερτίπια του.


Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο νεαρός προπονητής, είχε ασχοληθεί πολύ με το θέμα της διαχείρισης στην πρώτη ήττα, πολύ πριν έρθει αυτή. Οπότε είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένος για να μπορέσει να καθοδηγήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και να τους επαναφέρει το συντομότερο δυνατόν στα θετικά αποτελέσματα. Όπως και να έχει, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι για εύκολες προβλέψεις και μάλλον θα δούμε αρκετά ακόμα …επεισόδια στη «μάχη» της κορυφής αλλά και της ουράς. Καλημέρα σας…

Δραγάτης Δημήτρης