Ισχυρός Διαγόρας, κοιτάζει μπροστά!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα μετά το σημαντικό «διπλό» που πέτυχε η ομάδα στην έδρα του Αιγάλεω (0 – 2) στο παιχνίδι που έγινε εκεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League. Ήταν μια νίκη την οποία χρειαζόντουσαν οι «κυανέρυθροι» δεδομένου ότι θα τους βοηθήσει ενόψει της συνέχειας. Με το «τρίποντο» αυτό στο Αιγάλεω, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη θα «κατέβουν» με άλλον αέρα να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι που η ομάδα του νησιού μας θέλει να το κερδίσει για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Ο Διαγόρας έδειξε στο Αιγάλεω δύναμη, πάθος και πολύ διάθεση των παικτών του, στοιχεία πάρα πολύ σημαντικά που άφησαν πολύ ικανοποιημένο και τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη. Το ευχάριστο επίσης είναι ότι δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα αν και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην αυριανή προπόνηση όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στεφανίδης: «Διαγόρας ήμαστε!»
Δημόσια τοποθέτηση με νόημα έκανε χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα και μέλος της ΠΑΕ Κώστας Στεφανίδης. Αναφερόμενος στα δυο τελευταία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του στην Αθήνα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια σε όλους ποδοσφαιριστές, προπονητές για την μεγάλη και δύσκολη νίκη στο Αιγάλεω. Συγχαρητήρια για των παιδιών της Θύρας 6. Έκαναν αστυνομία και αντιπάλους να τρίβουν τα μάτια τους από την κόσμια στάση τους και τα αθλητικά συνθήματα τους. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω το ήθος και την φιλοξενία της διοίκησης της αντιπάλου ομάδας. Το έγκλημα της Νίκαιας δεν καταπίνεται και δεν ξεχνιέται. Συνεχίζουμε, Διαγόρας ήμαστε».

Πρόβλημα ενόψει Τριγλίας με τα εισιτήρια
Στο μεταξύ, η διοίκηση του «γηραιού» ψάχνει από τώρα να βρει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την Τριγλία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προς το παρών είναι ανέφικτο να βρεθούν εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψουν όλοι οι παίκτες μαζί και μάλλον η αποστολή θα γίνει τμηματικά. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι μπορεί να «αγγίξει» ακόμα και τα 10.000 ευρώ. Για μια ακόμα φορά έρχονται στο προσκήνιο οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτικες ομάδες προκειμένου να τοποθετηθούν.