Η ισοπαλία μπορεί  να βοηθήσει

Μπορεί ο Ιάλυσος να μην μπόρεσε να κερδίσει την Καβάλα, ωστόσο και η ισοπαλία (0 – 0) λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα στην παρούσα φάση για τους «ερυθροκίτρινους».

Οι παίκτες του Ιάλυσου που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους το νέο προπονητή Marcello Troizi, είναι αλήθεια ότι έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό ασφαλώς και είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Οι «ερυθροκίτρινοι» πάνω σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο έβγαλαν πολύ πάθος και δεν πτοήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Πλέον κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο, ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο χρήζει ιδιαίτερες προσοχής. Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάστηκαν χθες (όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με την Καβάλα) στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι πήραν ρεπό. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν έχει προκύψει κανένα νέο σημαντικό πρόβλημα. Αντίθετα, ο Φράγκος είναι καλύτερα (πήρε χρόνο συμμετοχής και προχθές) και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια.