“Γκέλα” του Ατσικνούδα στο φύλλο αγώνα!

Μπορεί ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας να έδειξε δυο κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΑΕ Κατταβιάς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όμως …ξέχασε να γράψει στο φύλλο αγώνα το όνομα του ενός ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο έμπειρος διαιτητής στις παρατηρήσεις του στο φύλλο αγώνα αναφέρει μεταξύ άλλον πως, «απέβαλα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Κατταβιάς» χωρίς να υπάρχει το όνομα, ο αριθμός φανέλας και ο αριθμός του δελτίου ως είθισται! Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι αποβλήθηκαν ο Παπασταμάτης για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αρφαρά (δόθηκε πέναλτι με το οποίο έγινε το 1 – 0) αλλά και ο Στεργιόπουλος ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής (όπως ίσχυε παλιότερα), δεδομένου ότι ο κανονισμός έχει τροποποιηθεί και ο διαιτητής δύναται να κάνει συμπληρωματική έκθεση δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με ποιον παίκτη απέβαλε! Αν λοιπόν αποδεδειγμένα διαπιστωθεί ποιος είναι ο παίκτης που αποβλήθηκε, τότε θα τιμωρηθεί με βάση τα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ για το συγκεκριμένο παράπτωμα.

«Φωνάζει» η ΑΕ Κατταβιάς
Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» του Μανώλη Φρατζή έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Ατσικνούδα με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Στην ΑΕ Κατταβιάς θεωρούν ότι δεν υπήρχε πέναλτι καθώς ο Παπασταμάτης ούτε καν άγγιξε τον Αρφαρά. Θεωρούν κομβική τη συγκεκριμένη φάση καθώς όχι απλά έγινε ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0 – 0 αλλά παράλληλα κόστισε και δυο κόκκινες κάρτες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Στην ομάδα της Κατταβιάς θεωρούν ότι αν δεν δινόταν αυτό το πέναλτι, η εξέλιξη στο παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική.