Χρυσόστομος Χάσταλης: «Αργά ή γρήγορα θα χάναμε»

Την άποψη ότι μια ήττα μπορεί να είναι και χρήσιμη ενόψει της συνέχειας εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης.

Μιλώντας λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Άρη Αρχαγγέλου που ήταν η πρώτη φετινή, τόνισε τα ακόλουθα:

«Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και η πρώτη ήττα. Μας πείραξε λίγο ο τρόπος με τον οποίο ήλθε αλλά δεν παύει να είναι μια βαριά ήττα, άσχετα αν το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε. Με μια ήττα δεν έρχεται η καταστροφή και ίσα ίσα που πιστεύω ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη ενόψει της συνέχειας. Χάσαμε από μια καλή ομάδα. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Το έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα έχει φτιαχτεί για να σωθεί και όχι για να πρωταγωνιστήσει. Δεν μπορούμε να έχουμε εξωπραγματικές απαιτήσεις. Θα έρθουν και άλλες κακές στιγμές και θα πρέπει να τις διαχειριστούμε».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο, απάντησε ως εξής:

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι χάσαμε δίκαια. Ο διαιτητής μας ακύρωσε ένα κανονικό τέρμα βέβαια που αν μετρούσε ίσως το παιχνίδι να είχε μια άλλη τροπή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό».
Τιμωρημένος με μια αγωνιστική είναι ο Αποστολάτος ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Αρχαγγέλου.

Ο παίκτης θα εκτίσει στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Γενναδίου οπότε αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χάσταλη για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου (στην Παστίδα).