Δενδροφύτευση στο νησί της Λέρου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 23/11/2019, η δενδροφύτευση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λέρου,  στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των πολιτών για την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση, καθώς και τη βελτίωση της δασοπονικής φυσιογνωμίας του νησιού μας.

Στη δράση, συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Κυριάκος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη Μαριέττα, η κα Χατζή Αναστασία, το Δημοτικό Σχολείο Λακκίου, το ΕΠΑΛ Λέρου, εκπρόσωποι από τη Θεατρική Ομάδα (ΘΟΛ), εκπρόσωπος του λατομείου ΤΙΤΑΝ, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λέρου, το 2ο Γυμνάσιο Λέρου, η κα Σεβαστή Μπουράκη και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λέρου καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας.

Τα δενδρύλλια (πικροδάφνες, πεύκα, ευκάλυπτοι κ.λπ.) φυτεύτηκαν στις περιοχές Ξηρόκαμπος (Διαπόρι), Μερικιά (Αγ. Σπυρίδωνας), Παρθένι (φράγμα - Αϊ Γιάννης Φακουδιά).

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η δενδροφύτευση και ιδιαιτέρως τον κ. Σκόρδο Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθειά του, τον κ. Μούγκρο Γιάννη ο οποίος ήταν η ψυχή της δράσης, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, και όλους τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού αυτού.