Εργαστήρια δημιουργικής γραφής στη Ρόδο

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής θα λειτουργήσει το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου-ΔΟΠΑΡ.  Εισηγήτρια του εργαστηρίου θα είναι η Ειρήνη Ντέλλα, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος, μεταπτυχιακή φοιτήτρια δημιουργικής γραφής ΕΑΠ.

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής του ΔΚΣΜΡ συγκροτεί μία ομάδα ενηλίκων στο πλαίσιο της οποίας δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να διεγερθεί και να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα των μελών της και μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές διαδικασίες και ασκήσεις, με παιγνιώδη χαρακτήρα, να κατακτήσουν συγγραφικές, (κυρίως λογοτεχνικές) δεξιότητες και να οδηγηθούν στην πράξη της γραφής.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19.00. Το εργαστήριο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, Μόντε Σμιθ).

Πρόγραμμα εργαστηρίου
Θα πραγματοποιούνται δύο τρίωρες συναντήσεις το μήνα από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2020.
Τον Μάιο, με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του Εργαστηρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χώρο του ΔΚΣΜΡ, στην οποία θα παρουσιαστούν έργα των μελών της ομάδας.
Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς-δάσκαλοι της Δημιουργικής Γραφής θα φιλοξενηθούν στη λογοτεχνική παρέα.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 2241028557 και 6945971953.