«Η Ρόδος μεγαλώνει!»

Με ανεβασμένη την ψυχολογία τους συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου ενόψει του εντός έδρας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (2.30 μ.μ.) με τη Μαρκό για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος). Οι «πράσινοι» δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και το μόνο που σκέφτονται είναι να πετύχουν άλλη μια νίκη και να αυξήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους. Η διοίκηση της Ρόδου ζητάει τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου εκδίδοντας μάλιστα και ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί και ορισμένες αποφάσεις που έλαβε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, φιλάθλους και μέλη της Κακιάς Σκάλας, πως στον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα του Μαρκό, θα είναι στη διάθεσή τους, κασκόλ με τα χρώματά μας, που μπορούν να προμηθεύονται στη θύρα 1.

Για τον αγώνα του Σαββάτου να σημειωθούν τα παρακάτω:
* Η έναρξη είναι για τις 14:30.
* Θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 1,2, 3, 6 του Δημοτικού Σταδίου.
* Από την θύρα 6 θα οδηγούνται οι φίλοι της ομάδας μας στην Κακιά Σκάλα.
* Τα χρυσά και ασημί διαρκείας εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιούνται από τις θύρες 1 και 2.
* Τα χάλκινα διαρκείας και τα πράσινα της Κακιάς Σκάλας, μπορούν να χρησιμοποιούνται για τις Θύρες 3 και 6.
* Τα μέλη της Ακαδημίας της Ρόδου, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση από την θύρα 3.
* Ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση για τον συγκεκριμένο αγώνα από την θύρα 3.
* Σε μέλη της Κακιάς Σκάλας αλλά και σε φιλάθλους θα διατεθούν Ελληνικές σημαίες.

Προσοχή: Στους κατόχους διαρκείας χρυσού χρώματος θα προσφερθούν αναψυκτικά και καφέδες.

Φίλοι της Ρόδου, το Σάββατο ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος! Ελάτε στο γήπεδο το Σάββατο, γιατί με την νίκη μας θα στέψουμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια χειμώνα και θα τελειώσουμε όσους επιβουλεύο-νται με πονηρούς τρόπους τη συνοχή, τη δυναμική και την πορεία μας.  Η Ρόδος μεγαλώνει και θέλει την συμπαράστασή σας!»