Προετοιμάζεται με αισιοδοξία ο Διαγόρας

Την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν χθες οι παίκτες του Διαγόρα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαΐρι και το ευχάριστο για τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη είναι ότι είδε όλους τους «κυανέρυθρους» να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Πολύ καλύτερα δείχνει και ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προκειμένου να επιστρέψει στην 18αδα.

Η ομάδα του νησιού μας στοχεύει να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλους τρεις βαθμούς κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να πλησιάσει προς τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και που σαφώς και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Το κλίμα στο «στρατόπεδο» του «γηραιού» είναι εξαιρετικό και αυτό ασφαλώς και είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο ενόψει της δύσκολης αυτής αναμέτρησης.

Στην εξέδρα ο Σούλης!
Ο Ολυμπιακού Βόλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος δεν θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και αυτό διότι στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό, «είδε» την 4η του κίτρινη και έτσι είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική, σύμφωνα και με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν για προπονητές και αξιωματούχους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Σάββας Καρυπίδης ο οποίος και θα δίνει οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας, προφανώς μέσω κινητού.