Ιάλυσος: «Τέλος» Τριποτσέρης και Πατηνιώτης

Παρελθόν από την ομάδα του Ιάλυσου αποτελούν, σύμφωνα με πληροφορίες,  οι Τριποτσέρης (στη φωτό δεξιά) και Πατηνιώτης.

Ο πρώτος, επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.  Σχετικά με τον Πατηνιώτη οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ούτε και έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τριποτσέρης σε έγγραφη τοποθέτηση που έκανε μαζί με τον ατζέντη του Λευτέρη Ήμελλου, διέψευσαν πως είναι οικονομικό το θέμα. Συγκεκριμένα:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά δημοσίευμα άλλης ιστοσελίδας ότι η αποχώρηση του Θοδωρή Τριποτσέρη από τον Ιάλυσο γίνεται για οικονομικούς λόγους, όπως ψευδώς υποστηρίζει κάτω από την ανωνυμία του ο συντάκτης του άρθρου.

Τόσο εγώ ως εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή όσο και ο ίδιος ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Ιάλυσου, Μιχάλης Χατζηνικήτας μας έχει εξοφλήσει και το μήνα Νοέμβριο και το κακόβουλο άρθρο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας του κρυπτόμενου και ανώνυμου αρθρογράφου. Οι λόγοι της αποχώρησης είναι καθαρά οικογενειακοί και ό,τι άλλο λέγεται είναι ψευδές».

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την  Ένωση Ασπροπύργου συνεχίζεται με προπονήσεις οι οποίες το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του Λυκείου της Ιαλυσού.