Μπεκιάρης: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Πανέτοιμη είναι η ομάδα Νέων του Διαγόρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (1μ.μ.) στο γήπεδο της Παστίδας το Αιγάλεω στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του συλλόγου Παναγιώτης Μπεκιάρης, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη και το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορώ να πω ότι περιμένουν πως και πως το παιχνίδι αυτό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πάμε στο …άγνωστο και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν γνωρίζουμε τις άλλες ομάδες. Από τη δική μας πλευρά πάντως υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά».

Οι προπονήσεις των Νέων είναι καθημερινές και γίνονται το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο της Παστίδας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Οι διαιτητές των ομάδων μας
Ο Αλέξανδρος Αυγενικού θα “σφυρίξει” το παιχνίδι της Κυριακής. “Βοηθοί” του θα είναι οι Σπύρος Τσέτσος και Αλέξανδρος Γιαννούλης, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου. Εξάλλου, την αναμέτρηση του ΟΦ Ιεράπετρας με τον Ιάλυσο θα “παίξει” ο κ Μάριος Βισκαδούρος από το Ηράκλειο. “Βοηθοί” του θα είναι οι Γεωργία Σιγανού και Μανώλης Μπλαβάκης από τον ίδιο Σύνδεσμο.