Προσήλωση για τη νίκη στον Διαγόρα!

Προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι οι παίκτες του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο καθώς παίζουν  με μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας ωστόσο πιστεύουν ακράδαντα ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες δεν θα έχουν πρόβλημα για να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι και το ζητούμενο.

Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην κατηγορία αυτή. Πιστεύω όμως πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν στο παιχνίδι προστίθεται μια ιδιαιτερότητα λόγω του ότι στον πάγκο της ομάδας από τον Βόλο βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του «γηραιού» Σούλης Παπαδόπουλος, απάντησε ως εξής:
«Δεν το εξετάζω έτσι και δεν το αντιμετωπίζω με αυτόν τον τρόπο. Εγώ βλέπω ότι απέναντι μας θα είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που χρειάζεται προσοχή».

Όσο για το αν τα εντός έδρας παιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί προκειμένου να είναι ο Διαγόρας στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, τόνισε:

«Είναι σημαντικά τα εντός έδρας παιχνίδια. Από εκεί και πέρα ότι πάρουμε από τα εκτός μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε τη διαφορά. Νομίζω ότι με το τέλος του πρώτου γύρου θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως περισσότερο η κατάσταση στην κορυφή, αν και βλέπω πως γίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες είμαστε κοντά.

Σίγουρα όμως με το κλείσιμο του πρώτου γύρου θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα».
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον κ. Ρουτζιέρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Παρελθόν από τον Διαγόρα αποτελεί ήδη ο Παρέχο Αμπατανέα του οποίου στο συμβόλαιο λύθηκε. Σειρά παίρνει πλέον ο Ναβαλόν που και αυτός δεν υπολογίζεται.