Όταν η ζαχαροπλαστική γίνεται τέχνη! : Πρωτοποριακό παγκοσμίως σεμινάριο γλυπτών σοκολάτας πραγματοποιήθηκε στην Anko Ρόδου!

Όταν η ζαχαροπλαστική γίνεται τέχνη! : Πρωτοποριακό παγκοσμίως σεμινάριο γλυπτών σοκολάτας πραγματοποιήθηκε στην Anko Ρόδου!

Όταν η ζαχαροπλαστική γίνεται τέχνη! : Πρωτοποριακό παγκοσμίως σεμινάριο γλυπτών σοκολάτας πραγματοποιήθηκε στην Anko Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 555 ΦΟΡΕΣ

Ο διεθνώς βραβευμένος Ρώσος ζαχαροπλάστης Andrey Kanakin ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Anko Ρόδου, στο πλαίσιο ενός ασυναγώνιστου σεμιναρίου μοντέρνας υψηλής ζαχαροπλαστικής με σοκολατένιες δημιουργίες.

Το σεμινάριο «Γλυπτά Σοκολάτας» είναι το μοναδικό hands on σεμινάριο γλυπτών που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα με εισηγητή παγκοσμίου φήμης πρωταθλητή καλλιτέχνη-ζαχαροπλάστη και κατασκευές υψηλής λεπτομέρειας!


Το πρωτοποριακό masterclass της Anko προσέλκυσε ζαχαροπλάστες υψηλού επιπέδου από τη Ρόδο, την Αθήνα και την Κρήτη. Όσο για τα γλυπτά; Κατασκευάστηκαν απίστευτα γλυπτά σοκολάτας, αριστουργήματα με εκπληκτική λεπτομέρεια αποδεικνύοντας πως όταν η τέχνη ανταμώνει με τη ζαχαροπλαστική, το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικές βρώσιμες δημιουργίες, που ως άλλα έργα εκτίθενται σε βιτρίνες ζαχαροπλαστείων και μπουφέδες ξενοδοχείων και ειδικών εκδηλώσεων με τελικό αποδέκτη μία δυνατή εικόνα!


Η Anko ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία και την έμπρακτη υποστήριξή τους τις εταιρείες Η Ποιότητα Κ. Σταματίκος - Π. Τσολάκης, Stelios Yiannikas SA, το ζαχαροπλαστείο «Η Στάνη» και τον pastry chef Νικόλαο Κάβουρα.
H Anko συνεχίζει να κινείται στον δρόμο της πρωτοπορίας, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση και μοναδικές εμπειρίες. Νέα καινοτόμα σεμινάρια και δωρεάν ημερίδες έρχονται στην Anko αυτόν τον χειμώνα. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές