Όταν η ζαχαροπλαστική γίνεται τέχνη! : Πρωτοποριακό παγκοσμίως σεμινάριο γλυπτών σοκολάτας πραγματοποιήθηκε στην Anko Ρόδου!

Ο διεθνώς βραβευμένος Ρώσος ζαχαροπλάστης Andrey Kanakin ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Anko Ρόδου, στο πλαίσιο ενός ασυναγώνιστου σεμιναρίου μοντέρνας υψηλής ζαχαροπλαστικής με σοκολατένιες δημιουργίες.

Το σεμινάριο «Γλυπτά Σοκολάτας» είναι το μοναδικό hands on σεμινάριο γλυπτών που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα με εισηγητή παγκοσμίου φήμης πρωταθλητή καλλιτέχνη-ζαχαροπλάστη και κατασκευές υψηλής λεπτομέρειας! 


Το πρωτοποριακό masterclass της Anko προσέλκυσε ζαχαροπλάστες υψηλού επιπέδου από τη Ρόδο, την Αθήνα και την Κρήτη. Όσο για τα γλυπτά; Κατασκευάστηκαν απίστευτα γλυπτά σοκολάτας, αριστουργήματα με εκπληκτική λεπτομέρεια αποδεικνύοντας πως όταν η τέχνη ανταμώνει με τη ζαχαροπλαστική, το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικές βρώσιμες δημιουργίες, που ως άλλα έργα εκτίθενται σε βιτρίνες ζαχαροπλαστείων και μπουφέδες ξενοδοχείων και ειδικών εκδηλώσεων με τελικό αποδέκτη μία δυνατή εικόνα!


Η Anko ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία και την έμπρακτη υποστήριξή τους τις εταιρείες Η Ποιότητα Κ. Σταματίκος - Π. Τσολάκης, Stelios Yiannikas SA, το ζαχαροπλαστείο «Η Στάνη» και τον pastry chef Νικόλαο Κάβουρα. 
H Anko συνεχίζει να κινείται στον δρόμο της πρωτοπορίας, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση και μοναδικές εμπειρίες. Νέα καινοτόμα σεμινάρια και δωρεάν ημερίδες έρχονται στην Anko αυτόν τον χειμώνα. Μείνετε συντονισμένοι!