Την Κυριακή η συνέλευση του συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου

Ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ρόδου «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» θα πραγματοποιήσει τη Γενική του Συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρουμελιώτων Ρόδου «Η ΡΟΥΜΕΛΗ», σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί, στις 01 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30, στο ξενοδοχείο Plaza Ιερού Λόχου 7.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
-Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας αυτής, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 01 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11.30, στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας πρόσκλησης και θα έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα.

Αμέσως μετά τη Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση να πλαισιώσουν το Δ.Σ., όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας, αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να συνεχίσει τη δράση και την προσφορά του αναδεικνύοντας την ιστορία, τις ρίζες και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Για όποια πληροφορία τηλεφωνείστε στα μέλη του Δ.Σ.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννα Αλαμπάνου”.