Απέχει η «Θύρα 13» από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό στη Ρόδο!

Αποχή από το παιχνίδι της Κυριακής του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να κάνει ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων των «πρασίνων» στη Ρόδο «Θύρα 13».

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, «δεν δέχεται τον διαχωρισμό των πολιτών της Ρόδου σε Ροδίτες και …Παναθηναϊκούς», σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του κόστους των εισιτηρίων. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Σ.Φ ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει ότι θα κάνει αποχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το παιχνίδι Κολοσσός (Χολαργός Ρόδου αν προτιμάτε) – ΠΑΟ, γιατί δεν δέχεται την τακτική του διαχωρισμού των πολιτών της Ρόδου, σε Ροδίτες και Παναθηναϊκούς (το εισιτήριο σύμφωνα με την προπώληση 10€ και 25€).

Το περίεργο λοιπόν είναι, ότι για τους φίλους του ΠΑΟ αν και ήταν οι πρώτοι που ουσιαστικά ανταποκρίθηκαν στην προπώληση, δεν ίσχυε το εισιτήριο των 10€, βρίσκοντας κάθε φορά προφάσεις με σκοπό την αναγκαστική αγορά του εισιτηρίου των 25€.

Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε την ομάδα μας και την ακολουθούμε παντού (πλέον εκτός από εδώ), θα πάμε στην Αθήνα να δούμε την ομάδα μας, να διασύρει τον ερυθρόλευκο θίασο πληρώνοντας εισιτήριο 25€, αλλά «πελατειακή» σχέση με εσάς δεν θα δημιουργήσουμε! Κλείνοντας δηλώνουμε ότι είμαστε περήφανοι Ροδίτες Παναθηναϊκοί, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και τέτοιου είδους τακτικές μας αφήνουν απ’ έξω.

Γεμίστε το μόνοι σας (black Sunday). Την Κυριακή θα μαζευτούμε στο club στις 14:00 για να πάμε να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να δηλώσουμε την παρουσία μας. Η αποχή δεν γίνεται επειδή βαριόμαστε να πάμε ή επειδή είμαστε λίγοι, απλά εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και ούτε έχουμε 5 ξενοδοχεία για να δίνουμε 25€ για έναν αγώνα μπάσκετ.

Υ.Γ.1 25€ ο ημερήσιος μισθός όχι στο εισιτήριο που θέλει ο Κολοσσός (Χολαργός Ρόδου).
Υ.Γ.2 Ενημερωτικά η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ενημερωθεί για τις τακτικές σας… όλα λοιπόν είναι Ρόδα!!
Υ.Γ.3 Με τους υπόλοιπους “μεγάλους” γιατί υπάρχουν διαφοροποιήσεις;
Υ.Γ.4 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!»