Ωραία που τα λέτε... μα έλα που σας ξέρουμε

Άφθονο χρόνο έχουν εκεί στην Περιφέρεια οι αυλικοί και άλλοι παρατρεχάμενοι, να επιτίθενται με την πρώτη ευκαιρία στη «Ροδιακή», επειδή συνεχίζει να μην τους προσκυνά.

Αφού έξυσαν λοιπόν τον πάτο του βαρελιού αναζητώντας τάχα μου αιτίες για να μας επιτεθούν ξανά, ανακάλυψαν, λέει, ότι ο τίτλος της πρώτης σελίδας «Η γέφυρα της Κρεμαστής έγινε... διπλής κατεύθυνσης» είχε σκοπό να παραπλανήσει τους αναγνώστες μας και να δυσφημίσει τους ίδιους!

Αγνόησαν τα αποσιωπητικά, αγνόησαν τη δημοσιογραφική πρακτική και ως γνωστόν, έκαναν χρήση της μοναδικής και αυθεντικής ικανότητας που διαθέτουν: Να κάνουν δηλαδή το... άσπρο κατάμαυρο.
Δεν τους αδικούμε, δεν απορούμε πια.  Είναι μικρός ο τόπος μας και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Επικαλούνται δεοντολογία οι παρατρεχάμενοι την ίδια ώρα που αν παρακολουθήσει  κανείς τα καμώματα και τα γραφόμενά τους στα μέσα ενημέρωσης που διαθέτουν ή εργάζονται  δεν θα βρει πουθενά όχι μόνο την αντίθετη άποψη που είναι υποχρεωμένοι να φιλοξενούν αλλά ούτε και το ότι  υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές πλην του εκλεκτού τους!

Πάμε από την αρχή λοιπόν: Δεν τους φοβόμαστε, δεν μας τρομάζουν.  Τα καθεστώτα αυτά και τις νοοτροπίες από τις οποίες διακατέχονται,  τα έχουμε ζήσει ξανά και ξέρουμε με τι... πάταγο καταρρέουν. Αργά ή γρήγορα.
Μια υπόσχεση τους δίνουμε μόνο, όλοι εμείς που εργαζόμαστε εδώ στη «Ροδιακή»:  Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να μη γίνουμε  ΠΟΤΕ σαν κι αυτούς.