Όσο και να προσπαθούν,  θα αποτύχουν και πάλι!

Εκεί στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αντί να κάτσουν και να ασχοληθούν με τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας …τυρβάζουν περί άλλων και ασχολούνται με ανοησίες!

Αντί να τρέχουν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία στο νησί της Ρόδου, σπαταλούν την …όποια φαιά ουσία διαθέτουν για να συκοφαντούν τη «Ροδιακή» και να συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα πρωτοκάνει like στις ανοησίες που εφευρίσκουν μόνοι τους.

Όλα έχουν όμως την εξήγησή τους.

Αυτό που επιδιώκουν είναι να κρύψουν την ανικανότητά τους να διαχειριστούν τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι... έχουν ζορίσει τα πράγματα.

Επιδιώκουν όμως και κάτι άλλο και αυτό είναι το χειρότερο. Εδώ και καιρό επιχειρούν να χειραγωγήσουν με κάθε τρόπο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να «πνίξουν» κάθε κριτική και αντίθετη άποψη διότι ως γνωστόν οι κατέχοντες την εξουσία διαθέτουν το αλάθητο του Πάπα!

Σε ό,τι αφορά τη «Ροδιακή» θα φάνε και αυτή τη φορά τα μούτρα τους όπως έχει ξανασυμβεί πρόσφατα. Εδώ θα είμαστε και θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, όπως ξέρει να την κάνει η «Ροδιακή» εδώ και 104 χρόνια. Τους ενοχλεί αυτό αλλά... για την περίπτωσή τους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

Η ΡΟΔΙΑΚΗ