Με όπλο ψυχολογία και κόσμο ο Διαγόρας

Έτοιμοι για να πανηγυρίσουν ακόμα τρεις βαθμούς και να κάνουν και άλλο βήμα προκειμένου να πλησιάσουν προς την κορυφή είναι οι παίκτες του Διαγόρα οι οποίοι υποδέχονται στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον πάντοτε υπολογίσιμο και δυνατό Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «κυανέρυθροι» μετά το «διπλό» στο Αιγάλεω βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστούν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη και να ικανοποιήσουν και τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει από κοντά.


Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολο καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος όμως οι παίκτες του Διαγόρα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν τους βαθμούς οι οποίοι θα τους τονώσουν και άλλο την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βόλου έχει στον πάγκο της τον παλιό γνώριμο του «γηραιού» Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος πάντως σήμερα δεν θα κάθεται στον πάγκο αλλά στην εξέδρα δεδομένου ότι είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.


-Το σημερινό παιχνίδι είναι «τηλεοπτικό» καθώς θα καλυφθεί «ζωντανά» από την Ελληνική Τηλεόραση 3.
- O Μιχάλης Ματσούκας από τον Σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. «Βοηθοί» του θα είναι οι Νίκος Τσιίκας (Αιτωλοακαρνανία) και Θεόδωρος Γουρνάς (Ανατολική Αττική), ενώ «τέταρτος» ορίστηκε ο Δημήτρης Ατσικνούδας του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου. Παρατηρητής τους θα είναι η Ελένη Κυριού από την Αρκαδία.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Άλλοι δυο θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις του Θεσπρωτού με το Αιγάλεω και της Τριγλίας Χαλκιδικής με τον Ιωνικό. Και αυτά τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.