Η θύρα 13 Ρόδου ανέλαβε την ευθύνη για το μπλουζάκι

Με ανακοίνωσή της η θύρα 13 Ρόδου, ξεκαθάρισε πως ο Νικ Καλάθης κι ο Ίαν Βουγιούκας δεν είχαν αντιληφθεί τι είδους μπλούζα κρατούσαν στα χέρια τους!

Αναφέρθηκαν στο ήθος των δύο αθλητών και στην εκτίμηση που τρέφουν για τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Με ανακοίνωσή της η θύρα 13 Ρόδου, ξεκαθάρισε πως ο Νικ Καλάθης κι ο Ίαν Βουγιούκας δεν είχαν αντιληφθεί τι είδους μπλούζα κρατούσαν στα χέρια τους! Αναφέρθηκαν στο ήθος των δύο αθλητών και στην εκτίμηση που τρέφουν για τον μεγάλο τους αντίπαλο. 

Η ανακοίνωση: 

«O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το <<φίλαθλο>> μπασκετικό κοινό με τις <<επιλεκτικές>> ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13»

Πηγή: novasports.gr