Το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων χρειάζεται επειγόντως συντήρηση

-Το ότι άναψαν τα αίματα με το… καλημέρα στο δημοτικό συμβούλιο για τα αθλητικά έργα το θεωρώ καλό, μιας και δείχνει, όπως και να το κάνουμε, ότι τα χαρακτηρίζουν ως μια από τις προτεραιότητες…

-Μακάρι τουλάχιστον μετά από τέσσερα χρόνια να μην έχουμε να πούμε «πολύς ντόρος για το τίποτα» και να χαιρόμαστε τις εγκαταστάσεις, τουλάχιστον της πόλης, που δεν είναι μόνο το στάδιο «Διαγόρας»… 

-Το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων χρειάζεται επειγόντως την απαραίτητη συντήρηση, αφού πια κρίνεται έως έναν βαθμό επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

-Εδώ και χρόνια φωνάζουν όσοι το χρησιμοποιούν, προπονητές και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, ενώ γενικώς η εικόνα του είναι απογοητευτική και στον περιβάλλοντα χώρο.

-Αν ήταν βεβαίως μόνο τα έργα του ποδοσφαίρου θα ‘ταν καλά, όμως χρειάζεται να δούμε λιγάκι πιο σοβαρά και τα υπόλοιπα, όπως τα κλειστά μας γήπεδα και όσα βρίσκονται χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

-Όλα τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν μόνο με την καλαισθησία. Αφορούν κυρίως και την ανάπτυξη, δεδομένου του… κινήματος με τις ακαδημίες από τους συλλόγους μας.

-Αυτομάτως λοιπόν οι εγκαταστάσεις αποκτούν εξαιρετική σημασία με τα δεκάδες παιδιά που προπονούνται καθημερινώς, ό, τι καλύτερο δηλαδή για τη μελλοντική εικόνα του αθλητισμού μας γενικότερα.

Χρόνος υπάρχει κι ευτυχώς αρκετοί από ‘μας έχουν ιώβεια υπομονή, γι’ αυτό δεν θα ‘ναι πιστευτή καμία δικαιολογία, ακόμα κι αν αναγνωρίζω το ταλέντο κάποιου με έφεση στο ψέμα, ενός καλού παραμυθά δηλαδή, ως λάτρης της πεζογραφίας…