Στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ χορού  Fete de la danse συμμετείχε η σχολή χορού Βίκη Φερδεκλή από τη Ρόδο

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού διοργάνωσε τη φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη γιορτή χορού Fete de la danse στο  Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η σχολή χορού  της Βίκης Φερδεκλή από το νησί της Ρόδου συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ανάμεσα σε ακόμα 40 σχολές από όλη την Ελλάδα.

Οι 10 σπουδάστριες της σχολής   Δεσποτάκη Ζέφη, Λεβέντη Νελίνα, Βλάχου Σταματία, Παπαελευθερίου Κατερίνα, Βακόνδιου Μαρία, Φιγεροά Τέσσα, Φωτεινοπούλου Μαρία, Ταντίκη Αναστασία, Χατζηνικόλα Παναγιώτα και Χατζηδιάκου Μοσχούλα, εντυπωσίασαν με τις άρτιες χορογραφίες τους  στο μπαλέτο και στο σύγχρονο  οι οποίες ήταν χορογραφημένες από την υπεύθυνη της σχολής Βίκη Φερδεκλή, αλλά και με  το υψηλό επίπεδο της τεχνικής τους.

Μαζι με το ΚΕΔΜΟΠ η εκπρόσωπος του «Χάρισε Ζωή» κ. Κώστογλου ενημέρωσε τους  θεατές για τη δωρεά μυελού των οστών και το πώς μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί τη Λευχαιμία όπου παράλληλα έγινε συλλογή δειγμάτων και αιτήσεων για όσους επιθυμούσαν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες.

Η σχολή και η Χορογράφος Δασκάλα Βίκη Φερδεκλη θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδία για την καταπληκτική εμφάνισή τους  σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τέχνης του χόρου.