Με το μυαλό στο νέο «διπλό» η Ρόδος

Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής που είναι απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου. 

Οι «πράσινοι» στοχεύουν φυσικά να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στον 6ο όμιλο που είναι ένας από τους μεγάλος φετινούς στόχους.

Η αντίπαλος δεν είναι η ομάδα που θα …τρομάξει τα «ελάφια»,  ωστόσο ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος σπεύδει να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως δεν πρέπει να επαναπαύονται και είναι δεδομένο ότι και αυτό το παιχνίδι χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα.

- Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θύελλα δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας. Οι τέσσερις νίκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια.

- Την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ. θα γίνει η αναμέτρηση. Το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι είναι αυτό του Αγίου Στεφάνου και όχι το παραδοσιακό της Ραφήνας.

Τυχερός στην ατυχία του ο Νικολόπουλος
Ελαφρύτερος απ’ όσα αρχικά πιστευόταν είναι τελικά ο τραυματισμός του Νικολόπουλου. Ο παίκτης που κατά την διάρκεια του πρόσφατου αγώνα με τη Μαρκό τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει υποστεί διάστρεμμα αλλά όχι τόσο βαριάς μορφής.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Θύελλα αλλά τουλάχιστον έχει αποφύγει τα χειρότερα. Κανένα πρόβλημα δεν αναμένεται να υπάρξει και με τους Βουργουτζή και Σταυλά οι οποίοι επίσης αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά την περασμένη Κυριακή.