Στην κορυφή και πάλι ο Ηρακλής Μαριτσών

Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ηρακλής Μαριτσών νίκησε χθες στο γήπεδο του με το επιβλητικό 5 – 0 την ΑΕ Κω σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Αν και οι «βυσσινί» ξεκίνησαν αρκετά καλά τον αγώνα, εντούτοις δεν μπόρεσαν να έχουν την ανάλογη συνέχεια με τους παίκτες του Κώστα Πάττα να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και τελικά να φθάσουν εύκολα στην κατάκτηση άλλων τριών βαθμών της νίκης. Η ομάδα των Μαριτσών είναι και πάλι μόνο πρώτη στην βαθμολογία.

Στο 36’ ο Νυστάζος ανέτρεψε τον Μπαούρη στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αντώνης Γεωργαλλής φθάνοντας έτσι στα 19 γκολ. Στο 43’ ο Μπάμπης Βασιλώτος με ένα πάρα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» κάνοντας το 2 – 0.

Στο 57’ ο Παφιάκης μπήκε ωραία στην περιοχή και με ένα εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3 – 0 και στο 68’ ο Ευθύμης Βασιλώττος νίκησε με μακρινό σουτ τον Ντιμιτρίεβτς και έκανε το 4 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στο 84’ ο Επιφάνης εκμεταλλεύτηκε μια θαυμάσια μπαλιά του Παφιάκη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0. Σημειώνεται ότι ο Ηρακλής είχε και ένα δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Παφιάκη στο 25’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Τσέτσος, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος, Μπαούρης (75’ Παπακωνσταντής Κ.), Λερογιάννης, Κούρος (66’ Βασιλώττος Ε.), Φελεσάκης, Αξιώτης (54’ Ανδρεόπουλος), Επιφάνης, Παφιάκης, Γεωργαλλής (70’ Μπιλλιάς).
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Χιούσι, Ζαίμι, Κούτσικας, Οχτάρας (71’ Λαουμτζής), Τογρού, Κουρζής, Φερέϊρα, Μαυρίδης, Τσαγκάρης (34’ Λεντιγκάϊ).