«Λευκή ισοπαλία» στη Νίσυρο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πολυβώτης και Δαμάγητος Θεολόγου σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο Νίσυρο και «έριξε» την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, οπότε το τελικό 0 – 0 κρίνεται δίκαιο.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Δαμάγητος ανέβασε τον ρυθμό του, κέρδισε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις δικές του καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, Πολυβώτης και Δαμάγητος ισοβαθμούν στην 7η θέση της βαθμολογίας του ομίλου έχοντας 7 βαθμούς. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Μπάρκας, Φασουλάρης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλης Ν., Καρακωνσταντής, Πάπας, Σακελλαρίδης, Παπαδάκης ( 25’ λ.τρ. Ανδριώτης), Πατρίκης ( 83’ Κυροδήμος), Χατζηνικολάου Β. του Κ., Ψαρράς (70’ Καραγιάννης), Φωτείνης, Χατζηνικολάου Β. του Δ. (55’ Σεϊταρίδης), Σφακιανός.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Ζώης, Κεβάνι, Μέμα, Γουμαράς, Πατάκας, Μάχλης, Γιαννακάκης, Σαΐτης, Κουντουράκης, Σιμελίδης (90’ Καρπαθάκης), Τόμσον.