Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του Βασίλειου Καμπουράκη

Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του Βασίλειου Καμπουράκη

Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του Βασίλειου Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3537 ΦΟΡΕΣ

Στον Ευαγγελισμό της Ρόδου

Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε χθες το απόγευμα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν ο Βασίλειο Καμπουράκης, πατέρας του σημερινού Δημάρχου Ρόδου.

Η κηδεία του θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι, στον Ευαγγελισμό της Ρόδου.

Ο Βασίλης Καμπουράκης ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του ροδιακού τουρισμού, πάνω στους οποίους στηρίχθηκε το τουριστικό "θαύμα" της Ρόδου με σημαντική επιχειρηματική και κοινωνική δραστηριότητα.

Άνθρωπος χαμηλών και ήπιων τόνων, ήταν από τους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες του νησιού μας. Με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του κατάφερε να κυριαρχήσει σε κορυφαίες θέσεις στην τουριστική αγορά της χώρας μας. Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1931 στη Αιθιοπία, φοίτησε στη Ρόδο μέχρι τη Γ’ γυμνασίου και στη συνέχεια το 1947 έφυγε και εγκαταστάθηκε στο Τζιμπουτί της τότε γαλλικής Σομαλίας.
Εκεί ενώ εργαζόταν συνέχισε μαθήματα στη γαλλική εκπαίδευση.

Στη δουλειά του ξενοδοχείου μυήθηκε πολύ νωρίς μόλις έφθασε στο Τζιμπουτί κοντά στο θείο του ο οποίος διατηρούσε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επι σαράντα χρόνια. Ενώ εργαζόταν και σπούδαζε, τις λίγες ελεύθερες ώρες του τις αφιέρωνε βοηθώντας το θείο του περνώντας από όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου. Μετά από 7 χρόνια εντατικής δουλειάς και αφού έμαθε όλη τη λειτουργία του ξενοδοχείου αγόρασε το 50% της επιχείρησης από το θείο του.

Παράλληλα με το ξενοδοχείο είχε και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις και αντιπροσωπείες επιτυχημένων προϊόντων. Όταν ο θείος του αποσύρθηκε από τις επιχειρήσεις αγόρασε και το υπόλοιπο 50%. Στη Ρόδο επέστρεψε το 1960, όπου παντρεύτηκε τη Βαλασία το γένος Μαρκουλή και απέκτησε δύο παιδιά: Τον Αντώνη (σημερινό δήμαρχο Ρόδου) και τη Μαίρη.

Το 1962 άρχισε τις οικοδομικές εργασίες του ξενοδοχείου Mediterranean δυναμικότητας 297 κλινών του οποίου τα εγκαίνια έγιναν τον Ιούνιο του 1964. Από το 1966 προγραμμάτιζε με τους συνεργάτες του νέες επενδύσεις και το 1968 έγινε ένας από τους κύριους μετόχους της εταιρείας η οποία κατασκεύασε το ξενοδοχείο Rodos Palace.

To 1970 αφού πούλησε τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο ασχολούμενος προσωπικά με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Mediterranean και την ανέγερση του Rodos Palace που λειτούργησε το 1973 και ήταν δυναμικότητας 1220 κλινών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα

Ο Βασίλης Καμπουράκης ήταν άνθρωπος της δημιουργίας.

Πρωτοπόρος επιχειρηματίας, έγραψε τη δική του ιστορία στον τουρισμό.

Αυτοδημιούργητος, άνθρωπος με κοινωνική προσφορά και πάντα μπροστά από την εποχή του.

Κατάφερε να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό όμιλο με στέρεες βάσεις και προοπτικές.

Με την επιχειρηματική του δραστηριότητα κατάφερε να κατακτήσει σπουδαίες θέσεις στην τουριστική αγορά της χώρας μας και συνέβαλε στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Άνθρωπος ευγενής, διακριτικός, με κοινωνικές ευαισθησίες και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

Με σεβασμό αποχαιρετάμε ένα επίλεκτο μέλος της Ροδιακής Κοινωνίας, ένα αγαπητό συμπολίτη μας, τον Βασίλη Καμπουράκη.

Ένα άνθρωπο, διορατικό, πρωτοπόρο, με υψηλούς στόχους και σημαντικά επιτεύγματα, στους τομείς της επιχειρηματικής δράσης στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Αποτέλεσε ένα από τους βασικότερους συντελεστές ανάπτυξης του Ροδιακού τουρισμού και συνέβαλλε στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας. Η συνεισφορά του μέσα από την πολύχρονη και πολυδιάστατη ενασχόλησή του στον κλάδο αυτό είναι σημαντική και αδιαμφισβήτητη.

Σήμερα φεύγει από τη ζωή, καταξιωμένος, ως άνθρωπος, ως πολίτης, ως οικογενειάρχης. Η παρακαταθήκη του για όλα όσα δημιούργησε και για όλα όσα συνεισέφερε θα παραμείνουν ζωντανά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

Ο Βασίλειος Καμπουράκης,  στην ορκωμοσία του γιου του ως  Δημάρχου Ρόδου και  του Δημοτικού Συμβουλίου, στην  τελετή που πραγματοποιήθηκε τον  περασμένο Σεπτέμβριο
Ο Βασίλειος Καμπουράκης, στην ορκωμοσία του γιου του ως Δημάρχου Ρόδου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο


Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Υψηλάντη

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου Βασιλείου Καμπουράκη.

Του ευγενούς, ακούραστου, δραστήριου και αποτελεσματικού επιχειρηματία που, η σημαντική του διαδρομή, σηματοδότησε την πορεία του ροδιακού τουρισμού.

Εκφράζω στη σύζυγο και τα παιδιά του την απέραντη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Να είναι η μνήμη του αιώνια.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ
«Με θλίψη ενημερώθηκα για το θανάτο του Βασίλειου Καμπουράκη, πατέρα του φίλου μου και Δημάρχου της Ρόδου Αντώνη Καμπουρακη. Ο Βασίλειος Καμπουράκης υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που βασίστηκε στις προσωπικές του δυνάμεις και έδωσε το έναυσμα για να καταστήσει τη Ρόδο έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς.

Πρωτεργάτης στον τουριστικό τομέα αναβάθμισε την εικόνα της Ρόδου, δημιουργώντας το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Φίλε Αντώνη και Μαίρη, το κενό που αφήνει ο θάνατος του πατέρα σας είναι δυσαναπλήρωτο. Να θυμάστε το μεγαλείο του και να πορεύεστε με τις ηθικές αξίες που εκείνος σας μετέδωσε. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια και τους οικείους θερμά συλλυπητήρια. Να είναι ελαφρύ το ροδίτικο χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
«Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του Βασίλειου Α. Καμπουράκη εξέχοντος μέλους της οικογένειας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, πατέρα του Δημάρχου Ροδίων, πρωτοπόρου του ροδιακού τουρισμού, ενός από τους πλέον σημαντικούς εκφραστές του οράματος μιας Ρόδου στην κορυφή του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του, και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να αναβληθεί επ’ αόριστον η προγραμματισμένη για τις 04/12/2019 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών.

3. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος.

4. Να παρασταθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην επικήδειο τελετή και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

5. Να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της Ε.Ξ.Ρ. επί τριημέρου.

6. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα της ΕΞΡ.

Ο Πρόεδρος
Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μηνέττος»

Ψήφισμα του ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ πρωτοπόρου του τουρισμού και πατέρα του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντωνίου Καμπουράκη, συνήλθε έκτακτα σε συνεδρίαση σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και ομόφωνα εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Δ.Ε. και όλων των Μηχανικών της Δωδεκανήσου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί σύσσωμη στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3. Να αποδώσει αντί στεφάνου, χρηματική δωρεά στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου.

4. Το παρόν να δημοσιευθεί στον τοπικό ημερήσιο τύπο.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Τ.Ε.Ε. – Π.Τ. Δωδ/σου

Ο Πρόεδρος

Αντώνιος Ε. Γιαννικουρής


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννη Πάππου

Η επιχειρηματική οικογένεια αποχαιρετά τον Βασίλειο Καμπουράκη,

Τον Δυναμικό και Πρωτοπόρο Επιχειρηματία,

Τον Άνθρωπο με Όραμα, με έντονο Αίσθημα Δημιουργίας και Προσφοράς,

Τον Άνθρωπο της εντιμότητας, της διορατικότητας και του ήθους,

Τον Άνθρωπο με την ισχυρή προσωπικότητα, που εργάστηκε σκληρά και έθεσε τις βάσεις και τα πρότυπα για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, εκφράζουμε τα βαθιά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό του, Δήμαρχο Ροδίων, Αντώνη, σε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

Γιάννης Πάππου
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου


Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, με θλίψη άκουσε το άγγελμα του θανάτου του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, πατέρα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Υπήρξε πρωτοπόρος του Ροδιακού τουρισμού, υπόδειγμα επιτυχημένου οραματιστή επιχειρηματία, εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος οικογενειάρχης.

Με την δράση του σφράγισε μια ολόκληρη εποχή για τον τόπο αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο και στο ελληνικό επιχειρείν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση και Ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια του Συμβουλίου, για την απώλεια του Βασιλείου Καμπουράκη στην οικογένεια και τους οικείους του, του μεταστάντος.

2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος.

4. Να δημοσιευτεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο.

Αιωνία του η μνήμη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


Ψήφισμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Με το άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας επιχειρηματία Βασίλη Καμπουράκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1ον Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

2ον Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στις τοπικές εφημερίδες της Ρόδου.

Ο Βασίλης Καμπουράκης, υπήρξε κατά κοινή ομολογία, ηθικός ως άνθρωπος, ακούραστος αγωνιστής της ζωής, σοβαρός οικογενειάρχης, διορατικός και πρωτοπόρος στον τουρισμό της Δωδεκανήσου.

Οι τουριστικές μονάδες που δημιούργησε αποτέλεσαν και αποτελούν υπόδειγμα για όσους θέλουν να επενδύσουν στον κλάδο αυτό.

Όσοι είχαν την τύχη να εργαστούν κοντά του, γνώρισαν και διδάχτηκαν τον σωστό προγραμματισμό, τη συνέπεια, το μέτρο, την τελειότητα και την ηθική στην εργασία.

Έφυγε από τη ζωή πλήρως ικανοποιημένος όχι μόνο για τα όσα δημιούργησε, αλλά γιατί άφησε πίσω του άξιους και σοβαρούς απογόνους, οι οποίοι με βεβαιότητα θα συνεχίσουν την ανοδική και ποιοτική του πορεία. Ειδικότερα ο γιός του Αντώνης, ως νέος δήμαρχος της Ρόδου, έδειξε από τις πρώτες κιόλας ημέρες ότι βαδίζει στα χνάρια του αείμνηστου πατέρα του και οραματίζεται να κάνει τη Ρόδο πρότυπο Δήμου για όλη τη χώρα.

Προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συμπολίτη και σπουδαίου επιχειρηματία Βασίλη Καμπουράκη και ευχόμαστε ο Θεός να δώσει παρηγοριά στους οικείους του, η μνήμη του να είναι αιωνία, και ελαφρό το χώμα της αγαπημένης του Ρόδου που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος
Κωστής Γ. Ζωγραφίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα της Μίκας Ιατρίδη

Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Καμπουράκης, ο άνθρωπος που τοποθέτησε τη Ρόδο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Με την οξυδέρκεια του, την επιχειρηματικότητα του και τον κοσμοπολιτισμό του, έθεσε τα θεμέλια της δημιουργίας του τουριστικού θαύματος της Ρόδου και υπήρξε ο οδηγός, ο δάσκαλος και ο εμπνευστής για πολλούς επιχειρηματίες του τουρισμού που ακολούθησαν.

Η συνολική προσφορά του στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Ρόδου και της Δωδεκανήσου θα παραμείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές και τη μνήμη όλων μας. Ευτύχησε, ταυτόχρονα, να δει το έργο του να συνεχίζεται επάξια από την οικογένεια του, τη νέα γενιά. Τον αποχαιρετούμε με το μέγιστο σεβασμό. Εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον δεχτεί.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου

Η Συμμαχία ΝοτίουΑιγαίου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Βασίλη Καμπουράκη. Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης.Σημαντικός επιχειρηματίας της Ρόδου,από τους πρωτοπόρους του Ροδιακού τουρισμού,πάνω στους οποίους στηρίχτηκε το τουριστικό θαύμα του νησιού. Η Συμμαχία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Ρόδου και την οικογένεια του για την μεγάλη απώλεια.

Αλησμόνητος.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΥΝΟΣ


Ψήφισμα του Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔHMOTIKOY ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, μετά την αναγγελία του θανάτου του Βασίλειου Καμπουράκη πατέρα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνιου Καμπουράκη , κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του συμβουλίου στον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

2. Να κατατεθεί εκ μέρους του Δ.Σ το ποσό των 500,00€. στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

3. Να δημοσιευθεί το παρόν στο Τοπικό και Ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο αείμνηστος, από τους πρώτους ροδίτες που δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις , υπήρξε από τους πρωτεργάτες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του ροδιακού αλλά και του ελληνικού τουρισμού και διετέλεσε αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Ρόδος Αξιών", Δημήτρη Κρητικού

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Βασίλειου Καμπουράκη, πατέρα του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η μεγάλη οικογένεια των ξενοδόχων του νησιού μας έχασε έναν οραματιστή, έναν συνειδητοποιημένο επιχειρηματία που με την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον τουρισμό άνοιξε δρόμους ευημερίας για τον τόπο μας.

Από τους στυλοβάτες του τουριστικού θαύματος της Ρόδου, και εκφραστής της ποιοτικής φιλοξενίας, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, παρακαταθήκη στους συνεχιστές της βαριάς βιομηχανίας του νησιού μας.

Αιωνία του η μνήμη.


Συλληπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χάλκης, Άγγελου Φραγκάκη

Ο Βασίλης Καμπουράκης ήταν άνθρωπος της δημιουργίας.

Πρωτοπόρος επιχειρηματίας, έγραψε τη δική του ιστορία στον τουρισμό.

Αυτοδημιούργητος, άνθρωπος με κοινωνική προσφορά και πάντα μπροστά από την εποχή του.

Κατάφερε να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό όμιλο με στέρεες βάσεις και προοπτικές.

Με την επιχειρηματική του δραστηριότητα κατάφερε να κατακτήσει σπουδαίες θέσεις στην τουριστική αγορά της χώρας μας και συνέβαλε στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Άνθρωπος ευγενής, διακριτικός, με κοινωνικές ευαισθησίες και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Καλύμνου, Δημήτρη Διακομιχάλη

Αγαπητέ φίλε Αντώνη

Σου εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια για το χαμό του αγαπητού σου πατέρα και εξέχοντος μέλους της Ροδιακής κοινωνίας, πρωτοπόρου επιχειρηματία και εξαιρετικού οικογενειάρχη.

Το κενό που αφήνει η απώλεια τέτοιου διαμετρήματος προσωπικοτήτων στα τοπικά μας πράγματα είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο, ωστόσο είμαι βέβαιος , ότι η παρακαταθήκη του θα συνεχίσει μέσα από τη δική σου προσφορά -και της οικογένειάς του-τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στα κοινά του τόπου μας.

Για άλλη μια φορά τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του εκλιπόντος και ας είναι αιώνια η μνήμη του.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου