Total Plasma Lift: φέτος θα αποκτήσεις τη λάμψη που σου αξίζει

Total Plasma Lift: φέτος θα αποκτήσεις τη λάμψη που σου αξίζει

Total Plasma Lift: φέτος θα αποκτήσεις τη λάμψη που σου αξίζει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 694 ΦΟΡΕΣ

Για εσάς που θέλετε να δείχνετε λαμπερές, με ένα νεανικό και φωτεινό πρόσωπο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις celebrities πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε αυτά που μοιράστηκε μαζί μας η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Ρόδου.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό όπλο που θα σου προσφέρει φέτος νεανική και λαμπερή όψη, άμεσα, ανώδυνα, χωρίς να αφήνει σημάδια; Πρόκειται για την πρωτοποριακή μέθοδο του Total Plasma Lift!

«Στο Total Plasma Lift πραγματοποιούμε τις δύο πιο αποτελεσματικές θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης: Το Fractional Laser και την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP. Αρχικά, οι ακτίνες του Fractional Laser σαρώνουν όλη την επιφάνεια του προσώπου και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα του χορίου που ευθύνονται για την έκκριση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου. Αποτέλεσμα είναι η εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος. Στη συνέχεια, ακολουθεί η έγχυση του πλάσματος του αίματος (το οποίο διαχωρίζεται από το υπόλοιπο αίμα με φυγοκέντρηση) ενέσιμα ή μέσω ειδικής microneedling συσκευής, χρησιμοποιώντας έτσι ανώδυνα τους αναπλαστικούς παράγοντες που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή».

Τι περιμένουμε να δούμε;

«Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δούμε το πρόσωπο μας να είναι πιο φωτεινό, νεανικό, χωρίς λεπτές ρυτίδες, ουλές και δυσχρωμίες. Η κουρασμένη όψη θα έχει εξαφανιστεί ακόμα και σε περιοχές, όπως γύρω από τα βλέφαρα» μας εξηγεί η Δρ. Αφαντενού και καταλήγει «η διαδικασία είναι ανώδυνη και ασφαλής, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και με διάρκεια. Είναι μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης, εφαρμόζεται παγκοσμίως με αποδεδειγμένα οφέλη.»

Από τα πιο σημαντικά οφέλη της θεραπείας του Total Plasma Lift είναι ότι λόγω της τεχνολογίας του Laser και της δράσης των αυξητικών παραγόντων του αίματος, δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής, των ραγάδων, των λεπτών γραμμών – ρυτίδων και των πανάδων και καφέ κηλίδων.

--

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Ρόδο, στη διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εμπορικό Κέντρο "Cairo" ή καλέστε στο22410 32700 .

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Ρόδου. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-ρόδος

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: info@cosmeticdermamedicine.gr

Διαβάστε ακόμη

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του