Φιλανθρωπικό  ποδοσφαιρικό τουρνουά στη Ρόδο

H Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης διοργανώνουν τουρνουά Κ-8 και Κ-10, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Οι αγώνες της 3ης φάσης των Τουρνουά, θα διεξαχθούν στο γήπεδο Κοσκινού (Κ-8) και στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων (Κ-10) και οι συμμετέχουσες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές καλούνται να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα διαθέσει ο Σύνδεσμος Αγάπης σε συνανθρώπους-συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη, με στόχο φέτος να βοηθηθούν πάνω από 300 οικογένειες.

Οι διοργανωτές παρακαλούν όλους τους συμμετέχοντες, να δείξουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο και η φετινή συμμετοχή να είναι καθολική. Εκτός των άλλων, η παρακίνηση των μικρών παιδιών προς αυτήν την κατεύθυνση, της αγάπης και της αλληλεγγύης, είναι συστατικό ηθικής αγωγής και παιδείας.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στα γήπεδα την ημέρα των τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα μακράς διαρκείας: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.