Εορτάστηκε χθες στη Ρόδο η προστάτιδα του Πυροβολικού

Εορτάστηκε χθες στη Ρόδο η προστάτιδα του Πυροβολικού

Εορτάστηκε χθες στη Ρόδο η προστάτιδα του Πυροβολικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4081 ΦΟΡΕΣ

Με κάθε λαμπρότητα έγινε χθες ο επίσημος εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας στο στρατόπεδο «Υποστράτηγου Παναγιώτη Ροδίου» της 95 ΜΕΘ στην Παστίδα.

Εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, αρκετός κόσμος αλλά και μαθητές βρέθηκαν χθες το πρωί στην Παστίδα προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν η βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Πολιτικής Προστασίας – Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Καμπούρης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, η Πρόεδρος ΚΕΚ “Γεννηματάς” και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Χαρούλα Γιασιράνη και η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Νατάσσα Βενετοκλή, η πρόεδρος Κοινότητας Παστίδας κα Ρένα Αυγενικού-Πάττα, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Μιχάλης Καληωράκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Γιάννης Τσιτσικάς, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου κ. Σπύρος Τάτης, ο προϊστάμενος του Τελωνείου Ρόδου κ. Βασίλης Κούρτης κ.ά.

Στις 11 τελέστηκε Θεία Δοξολογία και στη συνέχεια αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, από τον Συνταγματάρχη Πυροβολικού Δούκα Μαρινόπουλο, ενώ ακολούθως το λόγο πήρε για ένα σύντομο χαιρετισμό ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Φλάρης ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο στρατόπεδο «Υποστράτηγου Παναγιώτη Ροδίου» στην Παστίδα και ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με ξενάγηση στην έκθεση οπλικών συστημάτων του Πυροβολικού και δεξίωση όπου προσφέρθηκαν οι παραδοσιακοί λουκουμάδες.

Διαβάστε ακόμη

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!