«Διαβάζουν» την Τρίγλια στον Διαγόρα

Με προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Τρίγλια Χαλκιδικής οι παίκτες του Διαγόρα.

Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα με εξαίρεση τον Φώτη Γεωργίου ο οποίο όπως έχουμε γράψει ξανά είναι τραυματίας και θα απουσιάσει σίγουρα και από τα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας. Ενδεχομένως να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι του 2019  που είναι απέναντι στον Ασπρόπυργο στις 22 Δεκεμβρίου, όμως και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

«Δουλειά» στην τακτική
Οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στην τακτική χθες ενώ υπάρχει μια περίπτωση να κάνουν το ίδιο και σήμερα καθώς αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και δεν πιάσει βροχή θα μπορούν και πάλι να χρησιμοποιήσουν το ίδιο γήπεδο για το πρόγραμμα τους. Η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του νησιού μας είναι ένας σύλλογος που ναι μεν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία ωστόσο έχει ένα σύνολο που προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά αν βρει το κατάλληλο έδαφος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του «γηραιού» αν θέλουν να πάρουν το «διπλό» που θα τους δώσει την ευκαιρία να αναρριχηθούν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

-Το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών η αποστολή του Διαγόρα. Μάλιστα το Σάββατο το απόγευμα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στην Χαλκιδική. Ο Διαγόρας θα επιστρέψει στη βάση του την Κυριακή το βράδυ μετά από το παιχνίδι.