Απόλυτα επιτυχημένη η συναυλία  για την ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία jazz που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, στις 2-12-2019, στο Δημοτικό Θέατρο.

Επιτυχία στη διοργάνωση, τη διεξαγωγή και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, επιτυχία και στην επίτευξη του στόχου για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την ενίσχυση του σχολείου με όργανα.

Μια επιτυχία η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες. Μια επιτυχία η οποία πολλαπλασιάζεται μετά και την υπόσχεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διά του αντιπεριφερειάρχη παιδείας κ. Γιάννη Κρητικού, να ενισχύσει το σχολείο με μουσικά όργανα και μουσικο-τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους θερμούς χαιρετισμούς του Διευθυντή του σχολείου κ. Νικήτα Χρυσοχού, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη και του εντεταλμένου σε θέματα πολιτισμού Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Το καλλιτεχνικό μέρος περιείχε ένα σύντομο δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του συνόλου κρουστών του σχολείου, υπό την ευθύνη του καθηγητή κ. Νίκου Χασάπη που απέσπασε το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού. Στη συνέχεια, η Rhodes Jazz Band προσέφερε υψηλής ποιότητας μουσική, που δίκαια χαρακτηρίστηκε «ξεχωριστή» για τα δεδομένα της Ρόδου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση, εκτός των άλλων, παρευρέθηκαν η σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πολιτισμού κ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης κ. Σέργιος Αϊβάζης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Δωδ/σου κ. Ανδρέας Μαρίνος κ.ά.