Έτοιμος για την... επιστροφή ο Κολοσσός

Έτοιμος για την... επιστροφή ο Κολοσσός

Έτοιμος για την... επιστροφή ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Αύριο στις 15.30 υποδέχεται τον Ηρακλή, παρόντος και του Μάλκολμ Γκρίφιν. Τάιρον Μπρέιζελτον: «Θα παλέψουμε όλοι για το θετικό αποτέλεσμα»

Έτοιμος να παλέψει για τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή είναι ο Κολοσσός H Hotels, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την ΕΚΟ Basket League αύριο (15:30) στο κλειστό της Καλλιθέας, όπως δήλωσε ο Τάιρον Μπρέιζελτον στο www.kolossosbc.gr:

«Ο Ηρακλής είναι μία συμπαγής ομάδα, καθώς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Στον αγώνα του Σαββάτου θα έρθουν με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά και εμείς έχουμε τους ίδιους στόχους με εκείνους και θέλουμε πολύ τη νίκη. Όπως πάντα, ο προπονητής μας μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά και γι’ αυτό το παιχνίδι. Σκοπός μας να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρθουν και να μας στηρίξουν, ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα». Παρών με τον Κολοσσό θα είναι και ο Μάλκολμ Γκρίφιν που επιστρέφει στη Ρόδο μετά από δυο χρόνια περίπου και αποτελεί έναν από τους παίκτες για τη διαφορά και νέα δυναμική προς τις επιτυχίες.

Για τα εισιτήρια:
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κολοσσός για τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όπως παρακάτω:
«Η Κολοσσός H Hotels KAE ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τη 10η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή συνεχίζεται.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 15:30

Τιμές εισιτηρίων από 5€:
Αναλυτικά:
• Basic (Πέταλο Α & Β) 5€ (περιορισμένος αριθμός)
• Premium (Θύρες 1-2-3-4) 10€
• Παιδικά 6-14 ετών (γεννημένοι από 1/1/2005): 5€
• Gold 20€
• Πολυθρόνα Β’ Σειρά 30€
• Πολυθρόνα Α’ Σειρά 50€
*Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Επίσης, μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο γήπεδο, είναι η επίδειξη εισιτηρίου, εισιτηρίου διαρκείας και της ειδικής διαπίστευσης της ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE. Η είσοδος θα απαγορεύεται αυστηρά με την επίδειξη κάθε άλλου είδους κάρτας ελευθέρας εισόδου.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ: 22410 22261) Τρίτη με Παρασκευή 10:00 – 14:00
- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 7/12), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του γηπέδου.
- Online από το viva.gr.
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.
Ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τη Ρόδο προς το γήπεδο και επιστροφή.
Για τον αγώνα με τον Ηρακλή η αναχώρηση θα γίνει από τη στάση του ΚΤΕΛ (στα γραφεία) στο Σαν Φραγκίσκο στις 14:00 (θα σταματήσει και στη στάση του ΚΤΕΛ στο Ροδίνι) και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα».

Το Κολοσσός-Ηρακλής με τη «γλώσσα» των αριθμών
Με ένα δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι θα συνεχίσει ο Κολοσσός H Hotels την προσπάθεια του στη φετινή ΕΚΟ Basket League. Η ομάδα της Ρόδου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ περιμένει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της σταμάτησε το περασμένο Σάββατο το σερί των τεσσάρων ηττών της, με μία ευρεία επικράτηση επί του Λαυρίου Megabolt.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Σε τέσσερις αναμετρήσεις που διαμόρφωσαν απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων, περιορίζεται η ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Οι δυο τους έχουν σημειώσει από μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια τους δεν κρίθηκε με διαφορά μεγαλύτερη των πέντε πόντων. Στα δύο ματς της Ρόδου...
*Ο Κολοσσός H Hotels νίκησε για τη 15η αγωνιστική της σεζόν 2005-06 με 61-58 (Τσιάκος 13, Μπράιντ 12 - Κινγκ 20, Τζένκινς 8).
*Ο Ηρακλής έφυγε με το “διπλό” στη 18η αγωνιστική της σεζόν 2010-11, επικρατώντας με 87-82. Εκείνο το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την προσωπική “μονομαχία” του Πατ Καλάθη (36 πόντοι με 4/4 βολές, 7/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 10 ριμπάουντ) με τον Τζερόμ Κόλεμαν που είχε 36 πόντους, 28 από τους οποίους σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με σκορ 29-50.

“ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ” ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Μπορεί να μην γνωρίζουν τα κατατόπια στη νέα έδρα του Κολοσσού H Hotels, ωστόσο τρεις παίκτες του Ηρακλή έχουν περάσει ένα μέρος της καριέρας τους στη Ρόδο. Ο Θόδωρος Ζάρας στη σεζόν 2009-10, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από το 2009 ως το 2011 και από το 2014 ως το 2016 και ο Κώστας Κακαρούδης στη σεζόν 2013-14, αγωνίστηκαν στον Κολοσσό H Hotels.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΡΕΚΟΡ 4-5 4-5
ΕΠΙΘΕΣΗ 79,2 80
ΑΜΥΝΑ 81 80,6
ΒΟΛΕΣ 71,8% 67,2%
ΔΙΠΟΝΤΑ 49,5% 54,8%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ 39,1% 36,2%
ΑΜ.ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ 26 26,6
ΕΠ.ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ 9,3 8,2
ΣΥΝ.ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ 35,3 34,8
ΛΑΘΗ 13,3 13,1
ΑΣΙΣΤ 17,7 18
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 7,4 6,9
ΚΟΨΙΜΑΤΑ 2 3,1
RANKING 83,3 85,4

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS
*Στην εκκίνηση της δεύτερης θητείας του στον Κολοσσό H Hotels, ο Μάλκολμ Γκρίφιν μπορεί να φτάσει τους 400 πόντους (χρειάζεται άλλους πέντε) και τα 100 ριμπάουντ (χρειάζεται πέντε).
*Ο Ντάνι Αγκμπελέσε είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα τρία τελευταία και συνολικά στα πέντε από τα εννιά παιχνίδια του Κολοσσού H Hotels.
*Ο Κολοσσός H Hotels βελτιώνει ως γηπεδούχος τους μέσους όρους του στις ασίστ κατά 2,1 (18,6 έναντι 16,5) και στα κλεψίματα κατά 2,1 (8,4 έναντι 6,3).

ΗΡΑΚΛΗΣ
*Εννιά πόντους μακριά από τους 300 στην καριέρα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκεται ο Τέντι Οκερέαφορ.
*Εντυπωσιακός ήταν ο Άλεξ Ντέιβις στη διάρκεια του Νοεμβρίου. Στους τέσσερις αγώνες του Ηρακλή στον μήνα που πέρασε, ο Αμερικανός είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους (με 72,7% στα δίποντα και 66,7% στα τρίποντα), έξι ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες.
*Ο αγώνας της Ρόδου θα είναι ο 400ός του Ηρακλή στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League. Ο απολογισμός του σε αυτό το κομμάτι του επαγγελματικού Πρωταθλήματος είναι 192 νίκες και 207 ήττες.

Διαβάστε ακόμη

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω