Κώστας Βελιτζέλος: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για τη Ρόδο»

Κώστας Βελιτζέλος: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για τη Ρόδο»

Κώστας Βελιτζέλος: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για τη Ρόδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος ζητάει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας. «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», τόνισε

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας, ο τεχνικός του ΑΣ Ρόδος Κώστας Βελιτζέλος. Ο τεχνικός των «ελαφιών» μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», εξήγησε ότι και λόγω γηπεδικών συνθηκών (συνθετικός τάπητας) αλλά και δυναμικής αντιπάλου, οι παίκτες του πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:

«Καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Και λόγω συνθηκών γηπέδου καθώς θα αγωνιστούμε σε συνθετικό τάπητα και λόγω του ότι η Θύελλα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Άσχετα με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κερδίσει εντός έδρας, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν μου λέει κάτι το ότι δεν έχει νίκη στο γήπεδο της. Πιστεύω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες κοιτάνε να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κλείσουν έτσι θετικά τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο γύρο».

Σε ερώτηση για πότε πιστεύει ότι η Ρόδος θα μπορεί να πανηγυρίζει ότι εξασφάλισε τον τίτλο, απάντησε ως εξής:
«Όταν δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος είμαστε στο +7. Μόνο τότε. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει από τον πρώτο γύρο. Δεν το συζητάμε καν. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε εκ των φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θα είμαστε μεγάλο φαβορί εφόσον κάθε Κυριακή το αποδεικνύουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

«Εκτός» ο Νικολόπουλος
Ο Νικολόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο παίκτης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Μαρκό, ναι μεν γλίτωσε τα χειρότερα όπως έχουμε ξαναγράψει καθώς έπαθε διάστρεμμα και όχι κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Όλη την εβδομάδα ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή ενώ όπως φαίνεται θα μπει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας