Κλείνει κεντρική οδός στο Φαληράκι μέχρι τον Μάιο του 2020!

Κλείνει από την ερχόμενη Δευτέρα έως και τον Μάιο του 2020 ένα τμήμα του δρόμου που οδηγεί απο την Εθνική Οδό Ρόδου - Λίνδου προς την περιοχή "Προφήτη Αμώς" στο Φαληράκι. 

Η απόφαση όπως τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου αφορά την εκτέλεση έργων στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα. Επισημαίνεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση:

"Στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου του θέματος από την εργοληπτική εταιρεία «ΛΕΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» και σύμφωνα με την αρ. απόφαση 930/29-11-2019 του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε η μελέτη εργοταξιακής σήμανσης για το ανωτέρω έργο, καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου η οδός Ασκληπειού (από Εθν. Οδό προς προφήτη Αμώς) στη περιοχή του Φαληρακίου θα παραμείνει κλειστή έως την 2η Μαίου 2020.

Ο φόρτος των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα διοχετεύεται σε παράπλευρες οδούς που είναι ικανές να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια στις αναμενόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις."