Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της NETECO IT Systems από την Κω στο 21ο Infocom World

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της  NETECO IT Systems στο φετινό Infocom World Conference που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου.

Στο φετινό Infocom World Conference παραβρέθηκαν πάνω από 3.000 σύνεδροι του ευρύτερου κλάδου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από την Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη.

Στο περίπτερο της NETECO IT Systems οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις επαγγελματικές και πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες ΙΤ, Networking & Cybersecurity που προσφέρει η NETECO IT Systems.

Οι εμπορικοί επισκέπτες του συνεδρίου από όλη την Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη ενθουσιάστηκαν με τις πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις της NETECO και συνάφθηκαν νέες συνεργασίες με τελικούς πελάτες και μεταπωλητές.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NETECO IT Systems, κ. Μάρκος Κήχλερ: "Με την συμμετοχή μας σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση στην Ελλάδα καταφέραμε να εδραιώσουμε την εταιρία μας στον πανελλαδικό Χάρτη των κορυφαίων εταιριών πληροφορικής και επίσης να αναδείξουμε την Κω και γενικότερα την Δωδεκάνησο ως μια περιοχή που δεν θυμίζετε μόνο για το εξαιρετικό τουριστικό προϊόν της αλλά και ως περιοχή με υψηλή τεχνογνωσία και πρωτοποριακών λύσεων υψηλής τεχνολογίας."