«Καμπάνες» από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Τήλος Μερκούρης Μόσχου δέχθηκε την πιο βαριά «καμπάνα» της Πειθαρχικής Επιτροπής τα μέλη της οποίας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με 5 αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που είδε από τον Σταμάτη Αντωνά στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αναγέννηση Έμπωνας. 

Με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο συμπαίκτης του Νίκος Χριστοφής για την κόκκινη κάρτα που είδε στο ίδιο παιχνίδι αλλά και ο ποδοσφαιριστής του Κλεάνθη Γιώργος Δανάς και του Ατρομήτου Διμυλιάς (Δημήτρης Καραγιάννης).

Αναλυτικά, όλο το ποινολόγιο των παικτών είναι το ακόλουθο:
Με 5 αγωνιστικές: Μ. Μόσχου (ΑΣ Τήλος)
Με 4 αγωνιστικές: Ν. Χριστοφής (ΑΣ Τήλος), Γ. Δανάς (Κλεάνθης Παραδεισίου), Δ. Καραγιάννης (Ατρόμητος Διμυλιάς)
Με 2 αγωνιστικές: Ε. Χατζηφούντας (ΑΕ Κως)
Με 1 αγωνιστική: Λ. Τζοβαλίν (Κλεάνθης Παραδεισίου), Χρ. Καουκάκης (Ποσειδών Καρπάθου, Γ. Χουτεσιώτης (Διαγόρας Βατίου), Π. Αθανασίου (Φοίβος Κρεμαστής), Χρ. Καλανδράνης (Ταξιάρχης), Γ. Χαλκιάς (Ταξιάρχης), Θ. Αναστασόγλου (Αστέρας Μασσάρων), Θ. Μπαϊράμης (Απόλλων Απ.), Στ. Σαπαλίδης 9ΟΦ Ιστρίου), Α.Δ. Μπούτσκα (Ευκλής Σορωνής).

Ποινές σε αξιωματούχους
Με βάση τα αναγραφόμενα των διαιτητών στα φύλλα αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε την επιβολή της ποινής του αποκλεισμού για μια αγωνιστική στους ακόλουθους:
-Στον προπονητή της ΑΕ Κω Λεωνίδα Κούτσικα (ΑΕ Κως – ΑΕ Λέρου)
-Στον εκπρόσωπο του Διαγόρα Βατίου Γιάννη Καραγιάννη (Διαγόρας Βατίου – Διγενής Κοσκινού)
-Στον εκπρόσωπο του ΟΦ Ιστρίου Γιάννη Πόλο (ΟΦ Ιστρίου – ΑΣ Χάλκης).

Απαλλάσσεται ο Κοντού
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντού, απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ποινή δεδομένου ότι η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε πως τα όσα ανέφερε σε επιστολή του πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕ Κατταβιάς δεν ήταν δυσφημιστικά.

Σε απολογία, Φοίβος και Πολιάς
Σε έγγραφη απολογία μέχρι και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, καλείται ο Φοίβος Κρεμαστής και ο προπονητής του Μιχάλης Πολιάς με αφορμή τα όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου.