Δίκαιη νίκη του Εθνικού Αρχίπολης

Δίκαιη νίκη του Εθνικού Αρχίπολης

Δίκαιη νίκη του Εθνικού Αρχίπολης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Τη νίκη με σκορ 2 – 0 σε βάρος του Αθλητικού Συλλόγου της Τήλου πανηγύρισε ο Εθνικός Αρχίπολης σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αρχίπολης και άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στο μεγαλύτερο διάστημα και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Νικολής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 89’ ο Λόης με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Εθνικού είχε και δύο δοκάρια με πρωταγωνιστή τον ίδιο παίκτη, τον Θεόδωρο Λυριστή. Στο 32’ έκανε σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο και στο 66’ αστόχησε σε πέναλτι, καθώς «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Χατζηνικόλας, Γιαννούλης).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σκυλλάς, Σαρίκος, Κιασίν, Μπόσινας, Σ. Τσακίρης, Νικολής (90’ Σεχιτάϊ), Παπανικολάου (61’ Γ. Τσακίρης), Τσοπανάκης, Λόης (90’ Κουτσουμπάρης), Λυριστής (90’ Παπανθύμου), Φιάμπολης
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Σακελλάρης Κ.Κ. Ρούκο, Κότσι (68’ λ.τ. Τσιβερδής), Καμμάς (81’ Σακελλάρης Κ.Μ.), Χαραλαμπάκης, Φυλακούρης, Η. Σακελλάρης, Αγκόλι, Λεβτσένκο (79’ Μήτσης), Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου