Μέχρι αύριο οι συμμετοχές  στο αναπτυξιακό του τζούντο

Ο Αθλητικός Όμιλος «Αγηνορας Ρόδου» θα διοργανώσει το 3ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Τζούντο με τη μορφή ημερίδας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Διαγόρα.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής προσπάθειας από τον σύλλογο την τελευταία διετία, δίνοντας έτσι επιπλέον ευκαιρίες στα παιδιά για συμμετοχή, που θα τα βοηθήσει να παραμείνουν για χρόνια κοντά στο άθλημα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα δοθεί η ευκαιρία στους προπονητές και για χρήσιμα συμπεράσματα, μετά το πέρας άλλης μιας αγωνιστικής περιόδου, αφού μάλιστα προηγήθηκε η πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Τουρνουά στο Βενετόκλειο.

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, τη σημαντικότερη διοργάνωση από την ομοσπονδία, προγραμματισμένη για φέτος το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, κλείνει άλλωστε το φετινό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν από τους άλλους συλλόγους του νησιού μας μέχρι αύριο, Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου και ώρα 22.00 στη γραμματεία της σχολής ή στο e-mail: kontosmich3@hotmail.com