Στην τουριστική έκθεση Βαρσοβίας συμμετέχει ο δήμος της Ρόδου

Στην «5η Grecka Panorama – Greek Food Show 2019», η οποία πραγματοποιείται στις 7 και 8 του μήνα, στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας, συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Ρόδου, μετά και την επί σειρά ετών επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, παρουσία της Ρόδου στην αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνον στην Ελλάδα, Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Πολωνίας.

Πρόκειται για μία διεθνή τουριστική έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της, που διοργανώνεται για άλλη μία χρονιά, από τη North Events και τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. Παράλληλα με την έκθεση τουρισμού θα παρουσιαστεί για 4η φορά και η “The Greek Food Show” με θέμα τα ελληνικά προϊόντα και την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων μέσα από γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές αλλά και πωλητήρια παραδοσιακών προϊόντων σε τιμές διαθέσιμες μόνο τις ημέρες της έκθεσης.
Και οι 2 διοργανώσεις φέρνουν το αυθεντικό ελληνικό στοιχείο και την πηγαία φιλόξενη ελληνική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Πολωνίας, για την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της ελληνικής διατροφής.
Η έκθεση «Grecka Panorama 2019» θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, σημαντικούς και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ταξιδιωτικές υπηρεσίες αλλά και μεγάλες προσφορές για την ενίσχυση της τουριστικής σεζόν για το 2020.

Και φέτος προγραμματίζονται πλούσιες εκδηλώσεις και events που θα ενθουσιάσουν τους Πολωνούς επισκέπτες και θα κάνουν την καρδιά της Ελλάδας να χτυπά δυνατά στο κέντρο της Πολωνίας!
Οι επισκέπτες της έκθεσης για την Ελλάδα στη Βαρσοβία έφθασαν το 2018 τους 9.500, ενώ τα ελληνικά προϊόντα «έκλεψαν την παράσταση» στο PGE Narodowy.
Η Ρόδος πραγματικά ελκύει τους Πολωνούς τουρίστες, αποτελεί για αυτούς δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό, καθώς μόνον από τα στοιχεία αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου οι Πολωνοί που επισκέφθηκαν το 2018 το νησί ανήλθαν στους 139.041.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί φυσικά και φέτος στην έκθεση μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου.
Σημειώνεται ότι στην έκθεση της Βαρσοβίας βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο αντιδήμαρχος τουριστικής ανάπτυξης Κώστας Ταρασλιάς.